Nagyon idegesít a mai média, hogy pl, aki kínai cuccokban jár az egy csicska aki meg konzer cuccokban azt meg istenítik wtf?
Kínai cuccokat hordani igénytelen és ízléstelen dolog.
A kínai azért gáz mert gagyi (béna szabás, ronda díszítés, igénytelen alapanyagok).
A kínai/piacos és a top kategóriás márkák között azért van egy normális réteg amit szerintem ha okosan csinálod megengedhetsz magadnak.
Vagy ott a turi, inkább egy jó szabású márkás mint egy hamisított amit kínai gyerekmunkások csinálnak éhbérért és kitudja milyen anyagokből (pl mérgező festékek).
Aki szerint meg a turi gáz, mert nem vadi új az szvsz sznob.
aúgy ha már szóvicc, akkor sem konzer, hanem konzerv
é.n nem sincsenek márkás ruháim, a kínaiban is lehet jó cuccokat kifogni, szoktam lengyelpiacra járni, simán kifogok marhajó darabokat!
általában a teszkóból, jeansclubból öltözködöm, nem drága, és nagyon jó!
és van egy converse cipőm is, meg vans:)
most elképzelhettek egy páviánt, aki vans cipőt kever turifelsővel, de szerintem baromijó stílust ki lehet hozni ebből, csak vadászni kell a jó cuccokat :)
Nekem eredeti kínai Puma Link cipőm van :DDD Bizony bizony..:D
Az elején Puma felirat van,a hátulján meg Link :DDDD
Amúgy sz*rok én a márkákra:DD Jól megvagyok én kínai meg olcsó,jól kinéző cuccokban :DDD
Most például megyek az Auchanba,tornacipőt venni,kinéztem magamnak és csak 800 forint :) :D
És ez nem vicc.
17/L
egyetértek a 13:+8-as válaszolóval.
jó igen a kínai olcsó.de szerinted megvizsgálták,hogy milyen anyagból van? lehet,hogy olyan festék,vegyszer került vele kapcsolatban ami hosszabb távon ártalmas.ez a márkásokkal is megtörténhet,de sokkal kisebb az esély rá.
A Converse cipő meg már több mint 100 éve létezik és nekem úgy tűnik,hogy sokan szeretik.Elolvastam a történetét és egyáltalán nem indult olyan hűű de nagy márkának.Később lett csak sikeres.
Másrészt a kínai ruhák undorítóak. némelyiknek fakó a színe vagy büdös mert lehetetlen helyen tárolták,vagy hozzáért valamihez és kijött a színe egy helyen.
A turkáló meg fogalmam sincs,hogy miért undorító.ugyanolyan sznob aki szerint a turi undorító.ugyanígy ember hordta mint te.-.-" és ellenőrzik mielőtt beveszik a boltba.amúgy meg akkor ne vegyél sehol se ruhát,mert ki tudja milyen emberek próbálták fel.
De mindenki azt hord amit akar.én spec nem érzem jól magamat a kínai sz@rokban vagy veszek a kozépárban vagy turizok.mégis élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!