Szerintetek gáz ha vki stílusilag rapper, viszont öltözködésbe ez nem jön át, hanem vasalt emo haja van, szűkebb, néha kockás cuccokban jár?
Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdenétek az oltásokat, nem az a fajta vagyok aki gengszternek képzeli magát, beszól mindenkinek, hanem a normálisabb fajta. Mióta eszemet tudom rap-et hallgatok, de egy ideje ez kinézetre nem jön át... 17/F2010. nov. 4. 20:48
1/10 A kérdező kommentje:
hoppá, nem 17, hanem 16 :D
2010. nov. 4. 20:49
2/10 anonim válasza:
miért lenne gáz ? :D
erre van 1 jó idézetem:
lesz@rom milyen stílus nekem csak 2 fajta zene létezik:ami tetszik és ami nem :D
3/10 anonim válasza:
Ha leszarod mivan veled akk az se gáz ha bokáig összef*sva jársz.
De ha nem akarsz nevetségesnek tűnni sztem hallgass mást v cserélj ruhatárat. vágd le a hajad stb.
Én is testhezálló cuccokban járkálok meg vasalt hajjal de eszembe nem jutna rap-et hallgatni soha.
18/F
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat... :D
2010. nov. 4. 21:05
5/10 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán. Nekem is volt egy időszakom, mikor darkosan öltözködtem, de rap-et halgattam, aztán emo-s cuccokat hordtam, de rap-et hallgattam.
Most tök átlagosan öltözködöm, és még mindig RAP-et hallgatok:-P
22/L
6/10 A kérdező kommentje:
:D
2010. nov. 4. 21:29
7/10 anonim válasza:
Ami gáz az a vasalt haj és a feszülős cuccok. Zenétől függetlenül.
8/10 A kérdező kommentje:
Cuccokra csak annyit írtam h szűkebb, nem testhez álló haj meg azért van vasalva, mert amúgy egyenes, de alul meg hullámos szóval egyenesen jobban néz ki :D de am kösz :D
2010. nov. 4. 21:46
9/10 anonim válasza:
vasalt haj szerintem gáz srácon, nagyon :S
10/10 anonim válasza:
a zenével nincs baj, a kockás cucokkal, illetve az emo hajjal annál inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!