Miért Járnak a mai 8. dikosok olyan cuccokban mint egy 60 éves veterán prostituált ( h szépen fogalmazzak)?
( mielött félreértenétek.. nem vagyok se meleg, se egy stréber gyík aki még soha nem csajozott)
10. es gimis vagyok egy 6 osztályos gimnáziumban..
és nagyon nagyon naygon meglepődtem h a kis 8. os pi"..csák mit fel nem vesznek .
olyan farmerokban járnak aminél az én boXerem hosszabb.mellesleg olyan pálcika lánaik vannak h beszars......z.
meg olyan dekoltázzsal mászkálnak a szúnyogcsípés melleikkel h szinte nincs olyan pont a gyereken ami normálisan néz ki ... és a sminkröl ne is..beszéljünk
mert azt megértem ,és szeretem is h a 11-12.dikes csajok akiken már van valami fogható kivágott pólókban meg minifarmerekben járnak..
de a 14 éveseknek nincsenek szüleik? vagy ki engedi meg nekik h ugy öltözzenek mint egy 60 éves veterán ku..""..rva?
hát...én pont 8.as vagyok :)
Nekem is vannak ilyen osztálytársaim.Ők azért, hogy menők legyenek.Amúgy a festés meg azért mert ilyenkor sok a pattanás meg mitesszer..meg mit tudom én szóval azok miatt.Csak sajna én mindenféle alapozóra meg szemfestékre allergiás vagyok, úgyhogy nekem nem szabad.
Hát, dekoltázs;mert ilyenkor már tetszenek a fiuk és tetszeni akarnak nekik.(na ezt én nem csinálom..mert egyszer hallottam hogy az osztályba azt mondták a fiuk hogy milyen k*rva az egyik csaj; mert "ki volt mindene")
Farmer;hát én ilyen rövideket még nem láttam a barátnőimen, de azt is gondolom azért, hogy megmutassák hogy ők már "nagyok".
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!