Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért Járnak a mai 8. dikosok...

Miért Járnak a mai 8. dikosok olyan cuccokban mint egy 60 éves veterán prostituált ( h szépen fogalmazzak)?

Figyelt kérdés

( mielött félreértenétek.. nem vagyok se meleg, se egy stréber gyík aki még soha nem csajozott)

10. es gimis vagyok egy 6 osztályos gimnáziumban..

és nagyon nagyon naygon meglepődtem h a kis 8. os pi"..csák mit fel nem vesznek .

olyan farmerokban járnak aminél az én boXerem hosszabb.mellesleg olyan pálcika lánaik vannak h beszars......z.

meg olyan dekoltázzsal mászkálnak a szúnyogcsípés melleikkel h szinte nincs olyan pont a gyereken ami normálisan néz ki ... és a sminkröl ne is..beszéljünk

mert azt megértem ,és szeretem is h a 11-12.dikes csajok akiken már van valami fogható kivágott pólókban meg minifarmerekben járnak..

de a 14 éveseknek nincsenek szüleik? vagy ki engedi meg nekik h ugy öltözzenek mint egy 60 éves veterán ku..""..rva?

2011. szept. 26. 18:58
 1/4 anonim válasza:
100%

hát...én pont 8.as vagyok :)

Nekem is vannak ilyen osztálytársaim.Ők azért, hogy menők legyenek.Amúgy a festés meg azért mert ilyenkor sok a pattanás meg mitesszer..meg mit tudom én szóval azok miatt.Csak sajna én mindenféle alapozóra meg szemfestékre allergiás vagyok, úgyhogy nekem nem szabad.

Hát, dekoltázs;mert ilyenkor már tetszenek a fiuk és tetszeni akarnak nekik.(na ezt én nem csinálom..mert egyszer hallottam hogy az osztályba azt mondták a fiuk hogy milyen k*rva az egyik csaj; mert "ki volt mindene")

Farmer;hát én ilyen rövideket még nem láttam a barátnőimen, de azt is gondolom azért, hogy megmutassák hogy ők már "nagyok".

remélem segítettem

2011. szept. 26. 19:12
 2/4 anonim válasza:
21%
Én is 8. vagyok, de én nem vagyok ilyen..... Sőt! Utálom az ilyen kis prostikat!!! :P Undorító!!!!! :PPP DE sajna a mai, új lányok ilyenek.... Nekem is van egy csomó ilyen osztálytársam....
2011. szept. 30. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Én 9.-es lány vagyok szintén hatosztályosba járok és nekem is vannak ilyen osztálytársaim (ÉN NEM VAGYOK ILYEN sőt kifejezetten utálom az ilyeneket). Azért ilyenek mert azt hiszik ettől lesznek felnőttek és fogalmuk sincs hoz az egész mást jelent. A másik hogy "tetszeni" akarnak a fiúknak de én azt hogy állandóan a seggét meg mellét bámulják valakinek azt nem tetszésnek hívnám...
2011. okt. 1. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, mekkora a boxered, de a shortjaim nekem is nagyon rövidek. :D Mármint nincs ki belőle a seggem, mert azért őrült nem vagyok. Nem igazán értem, mi ezzel a baj, nálunk a 2-3-osok is hordanak shortot. A mély dekoltázsú felső tényleg nagy hülyeség, még akkor is, ha valakinek 14 évesen van melle. Néhány barátnőmnek speciel 12(!) éves korukban B-s melltartó kellett. Van 2 fölsőm is, aminek V alakú a nyaka és eléggé kivágott, de mégse látszik semmi. Azt viszont megjegyezném, hogy nem attól lesz valaki ķurva, mert hord shortot. Színötös tanuló vagyok, most is farmershortban feszítek és szoktam szempillaspirált használni, ejj, de nagy ķurva vagyok. :,)
2011. okt. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!