Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostituált, vagy egy olyan nő aki neten hirdeti magát, hogy vár náluk, az elvállal egy 17éves, és egy 19 éves srácot?
Figyelt kérdés
És ha igen, kb mennyibe kerülne kettőnknek?értelmes válaszokat.2011. aug. 16. 22:02
1/7 anonim válasza:
Felhívod, megkérdezed!
Ha nem mered, akkor tedd fel ezt a kérdést az ezotéria rovatban, hátha valaki megjósolja nektek!
:)
Különben is ketten vagytok, és mostanában úgyis divat melegnek lenni, intézzétek el egymásnak, az ingyen van!
:D
2/7 anonim válasza:
Ezek ilyen 10-15ezres csajok.
De nem hülyék 17évest bizti nem vállal.
3/7 anonim válasza:
Hívd fel ezt a számot a csaj profi bárkit bevállal !
06203561698 szerintem max 3 ezer vagy annyi sem !
4/7 anonim válasza:
Esetleg kérjetek ár ajánlatot?(neten hirdetősnél) Egyébként meg nincs két(v egy) csinos lány barátotok aki benne lenne ilyen dolgokban. 1, Olcsóbban kijönnétek 2, Ha ismeritek őket kevesebb az esélye hogy összeszedtek valami "meglepit".
5/7 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam elviszem kur*vázni a tökit :'D meglepem majd XDD csak akkor már valami tuti csajra gondoltam......meg az a baj hogy a legtöbb ilyen 10ezren felüli.és ráadásul azok pest megyébe vannak.békés megyébe nem találok :S De felhívom majd azt a számot:P és nem fogunk buzulni:)
2011. aug. 16. 22:29
6/7 anonim válasza:
Miért ne vállalna el, ha komolyak vagytok, nem hülyéskedtek.
Változó. Kb 10-20 ropi között lesz az összeg.
7/7 A kérdező kommentje:
De kettőnknek?
2011. aug. 16. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!