Nem tartjátok röhejesnek, hogy pont azok akik leszólják a punk csajokat, odavannak Lady Gagáért aki punk cuccokban parádézik?
Ha írok egy-két popszámot akkor már nem 'retek dolog' a kimosódott hajfesték meg a szegecses dzseki? Ráadásul ő valószínüleg nem is magának csinálta, hiszen szerintem a világból kiszaladna a második GISM vagy Doom szám után.
Nem képmutatás ez egy kicsit?
Szerintem a punk csajok pont lesz@rják, hogy ki mit mond róluk.
Meg alapból, aki ezt a csajt követi, hát .... Olyan szavára meg miért adna bárki?
Én nem foglalkozom ilyenekkel...sajna, bár inkább hálaégnek vannak grandiózusabb problémáim is.
Jó filózgatást!
23N
Imádom az ilyeneket, akik közlik, h van nagyobb problémájuk is...akkor minek jársz az oldalra?
Nyilván a kérdezőnek sem ez élete legnagyobb problémája, csak felvetődött benne a kérdés, és feltette. Ha zavar, vagy nem tudsz értelmesen hozzászólni, nem kell megszólalni, senki sem kényszerít rá.
Amúgy kérdező: de elég szánalmas dolog, de a populáris "kultúrától" mit is vártunk? Mindent lopnak-utánoznak, ahogy csak tudnak, ami meg egy kicsit is egyedi, attól már a hányinger kerülgeti őket. Ez ilyen.
Gyengébben kedvéért: a csaj punknak öltözik (valószínüleg netről rendelik neki, mert tuti nem maga csinálja meg) de popot énekel.
A diszkósok istenítik, meg csodálják az egydi stílusát, míg a hétköznaokban így öltözőket leszóják mert az ótvar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!