Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az,hogy jó pár...

Miért van az,hogy jó pár fiatal korú ember hideg időben nem öltözködik annyira fel?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire eltérne egy két ember? Másoknak a hőmérséklete 40fok? Amikor én már téli sapkát/sálat húzok ezek csak akkor veszik fel a télikabátot. Vagy csak ennyire divatoznak?Vagy megakarnak betegedni? Esetleg vodkáznak egész nap?

2020. nov. 25. 07:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszer fordult elő, hogy pólóban voltam, amikor mindenki máson volt valami dzseki/kabát. Nem "divatoztam", sőt kifejezetten hülyén éreztem magam, de melegem volt.

22/L

2020. nov. 26. 08:56
 22/34 anonim ***** válasza:
80%
Örülök neki hogy nem csak én egyedül vagyok a jegesmedvék leszármazottja 🙃🙂
2020. nov. 26. 09:39
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Én elég fázós vagyok, de sapkát meg sálat kb soha nem veszek. Alapból fejhallgatót hordok, ahhoz nem jó a sapka, de nem is szeretem ha valami szorítja körbe a fejem. Ugyanígy a sál, utálom, ha valami szorosan a nyakam körül van. Inkább van egy baromi meleg télikabátom, és annyi. De én ebből a szempontból tikkes vagyok.
2020. nov. 26. 11:48
 24/34 anonim válasza:
54%
Attól függ, hogy melyik korosztályról beszélünk. Én egy kabátba fázok s a tizedikes srácok rövid ujjúba járkálnak. A szüleim az ilyenre azt szokták mondani, hogy legénykednek.
2020. nov. 26. 18:17
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Az öcsém még ilyenkor is képes felvenni rövidnadrágot csak egy pulcsival, és nem fázik, elvileg.
2020. nov. 27. 09:12
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem menő. Én egyáltalán nem vagyok fázós, így szeptembertől márciusig hetente többször is megkérdezik, hogy miért nem viselek kabátot. És nem csak az ismerőseim, sokszor idegenek is odajönnek. Máskor csak bámulnak. Nagyon kellemetlen, de ha jobban felöltöznék, ömlene rólam a víz, sokszor a tömegközlekedésen így is elviselhetetlenül meleg van.
2020. nov. 28. 13:34
 27/34 anonim ***** válasza:
51%
En is latom szoknya, rövid kabat, sztem ezek divatoznak! Amugy az anyja helyebe akk se engednem el ha nrm fazik, mert olyan mintha nrm lenne penzuk meleg ruhara!
2020. dec. 12. 23:18
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
A sok bokavillantós bohóc jól megfázik majd, és mind Hugyos Józsi bácsi lesz.
2021. jan. 15. 07:41
 29/34 A kérdező kommentje:
ja ezt a bokavillantást tényleg nem értem :D Ez akkora divat lett az iskolás gyerekeknél így mínusz fokokban a fél cipővel. Teljesen nem értem, nem tudom egyszerűen elhinni,hogy nem érzik,hogy hideg lenne....
2021. jan. 15. 10:26
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá kell tennem, 25 évesen, mikor tanársegédként kollégiumban laktam, egy gyúrós tanítványommal, mint magam is lelkes izomépítő, megtettük hogy a reggeli cigizés (nálam: szivarozás) esetén rövidnadrágban és izompólóban voltunk télen is. Viszont ez csak amolyan internal dolog volt, idegenek előtt (akik tehát külsősök) ilyen feltűnősködést nem csináltam volna.
2021. jan. 15. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!