Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az,hogy jó pár...

Miért van az,hogy jó pár fiatal korú ember hideg időben nem öltözködik annyira fel?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire eltérne egy két ember? Másoknak a hőmérséklete 40fok? Amikor én már téli sapkát/sálat húzok ezek csak akkor veszik fel a télikabátot. Vagy csak ennyire divatoznak?Vagy megakarnak betegedni? Esetleg vodkáznak egész nap?

2020. nov. 25. 07:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Én lehuzott bomber kabátba alatta pulcsiba járok.

0 fokig simán jó én elvagyok benne

2020. nov. 25. 11:36
 12/34 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem betegednek meg, akkor az ő dolguk, biztos nem fáznak. 3 barinőmmel mi vagyunk az osztály fagyos szentjei. Mindig jól felöltözünk, amikor a birkózó fiú osztály társunk még simán pólóban van utcán is, akkor mi már pufikabit veszünk fel, sőt van hogy órán se vetjük le. 🐧😁
2020. nov. 25. 18:52
 13/34 anonim ***** válasza:
93%
Hát lehet, hogy nem fáznak, de hogy a bokavillantós nadrágjukban, 1 póló 1 vékony dzsekiben (szigorúan lecipzározva) ott dideregnek, amikor állnak a zebránál meg a buszmegállóban azt saját szememmel látom :)
2020. nov. 25. 20:49
 14/34 anonim ***** válasza:
75%
Állni persze, hogy hideg van, de én többet megyek, mint állok zebránál, plusz a BKV-n is qrva meleg van. Inkább fázom két percig, mint törölgessem az izzadt fejem órákig.
2020. nov. 25. 20:57
 15/34 anonim ***** válasza:
60%
Dideregnek azok járkálás közben is, csak akkor nehezebb megfigyelni.
2020. nov. 25. 21:15
 16/34 anonim ***** válasza:
85%
Hát akkor igazad van, akkor ezek a mai fiatalok bűnös rossz lelkek, gyere, menjünk ki valahova, nevessük ki őket. Vagy csak így kuncogjunk, hogy pont meghallják. Vagy csak rázzuk fejünket, és legyen kis mosoly az arcunkon, hogy tudják, érezzék: le vannak nézve.
2020. nov. 25. 21:23
 17/34 anonim ***** válasza:
34%

Tehát szerinted azok a válaszok a mérvadóak, amelyek szerint, á, ők sosem fáznak, sőt mindig melegük van.

Elárulom: én is voltam fiatal, én is mászkáltam mindenféle nem elégséges ruházatban, mert az volt a menő, és most már bevallhatom: fáztam, csak akkor nem vallottam be.

2020. nov. 25. 21:38
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Én meg a második válaszban leírtam, hogy a mai napig melegem van minden télen. Nyitott ablaknál alszom, és fogok is, ahogy eddig minden télen.

Mert te pózerkedtél, most másokba látod bele a nyomiságodat, és őket neveted ki. Kicsit szánalmas.

2020. nov. 25. 21:43
 19/34 anonim ***** válasza:
42%
Nyugodj bele a világ nem változik. 99% most is pózerkedik, még akkor is, ha te az 1%-ban vagy.
2020. nov. 25. 21:51
 20/34 anonim ***** válasza:
36%
Csak divatoznak.
2020. nov. 25. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!