Amikor kihívóan öltözködnek lányok, azt milyen célból teszik?
Mit értesz azon, hogy kihívó?
Ez a fogalom már önmagában relatív.
Én pl. szeretem a sötét, füstös sminket, a “lázadó” ruhadarabokat, mint a choker nyaklánc, a bőrdzseki, a bakancs, a különleges kivágású csipkés felsők, de nincs vele semmilyen célom. Csak egy hozadéka az a tény, hogy egyeseknek imponálok ezzel a megjelenéssel, mert így pl. zenei ízlés szempontjából könnyebben megtalálom a magam fajtákat, illetve másokat “elriasztok” vele, de jobb is így. Csak azok maradnak a környezetemben, akik tényleg kíváncsiak a személyem miértjeire, és nem akarnak kényszeresen megváltoztatni. Szóval, ha ez érdekelt, most elmondom: nem a pasizás miatt csinálom.
13: Linkelj képet. Mert így annyira relatív.
Mire gondolsz? Ha valaki nem garbóban és zárt felsőben van, tehát van egy normális, esztétikus dekoltázsa, akkor az már túl sok? Vagy csak a lufimelleket úgy kipakapoló a sok, hogy szinte csak a mellbimbó nem látszik? Vagy a miniszoknya is sok már?
Ezzel a felsővel semmi baj sincs. Nekem is van ekkora kivágású, csak nálam nem feltűnő, mert kicsi mellem van.
Ebben a nagyon elegáns ruhában is kilátszódna valakinek a melle, ha akkorával rendelkezik:
Mondjuk mert úgy érzi jól magát?
Amúgy úgy vettem észre, sok incel csávó szerint már akkor is kihívóan, qrvásan öltözködik egy nő, ha nagy a melle, de amúgy garbó meg hosszú farmer van rajta..:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!