Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amikor kihívóan öltözködnek...

Amikor kihívóan öltözködnek lányok, azt milyen célból teszik?

Figyelt kérdés
Ha nincs ott az ok a felsoroltak között, akkor légyszi írjátok le.Köszönöm!Nyílván aki az ősi mesterséget űzi, tudom, miért öltözik úgy.

2020. nov. 9. 10:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Mit értesz azon, hogy kihívó?

Ez a fogalom már önmagában relatív.

Én pl. szeretem a sötét, füstös sminket, a “lázadó” ruhadarabokat, mint a choker nyaklánc, a bőrdzseki, a bakancs, a különleges kivágású csipkés felsők, de nincs vele semmilyen célom. Csak egy hozadéka az a tény, hogy egyeseknek imponálok ezzel a megjelenéssel, mert így pl. zenei ízlés szempontjából könnyebben megtalálom a magam fajtákat, illetve másokat “elriasztok” vele, de jobb is így. Csak azok maradnak a környezetemben, akik tényleg kíváncsiak a személyem miértjeire, és nem akarnak kényszeresen megváltoztatni. Szóval, ha ez érdekelt, most elmondom: nem a pasizás miatt csinálom.

2020. nov. 9. 12:22
 12/23 Metionin ***** válasza:
100%
Előzőhöz csatlakoznék. Eleve mi a kihívó? Én spec. sosem pakolom ki a fenekem, mellem, hasam de gyakran mászkálok sötét sminkben, mintás harisnyában, fűzőben (rendes, nem fehérnemű). Van platform bakancsom meg fura szabású ruháim, "vámpírkabát", színes a hajam meg ilyenek. Van aki szerint ez kihívó, csak mert bizonyos helyeken nem átlagos. Van akinek meg a kihívó az csak a sarki munkahelyre utaló öltözék, míg egyesek egy hétköznap felkent vörös rúzsért is máglyára küldenék az embert. Bármelyik is, nagy valószínűséggel azért néz ki az illető úgy, ahogy, mert ez tetszik neki, úgy érzi jól magát. Szerintem az a ritkább amikor valaki pasit szerezni akar ezzel, főleg ha egy sima hétköznap is úgy járkál ami másnak kihívó.
2020. nov. 9. 12:54
 13/23 A kérdező kommentje:
A kihívó alatt most itt azt értem, ami nem sokat takar.
2020. nov. 9. 13:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

13: Linkelj képet. Mert így annyira relatív.

Mire gondolsz? Ha valaki nem garbóban és zárt felsőben van, tehát van egy normális, esztétikus dekoltázsa, akkor az már túl sok? Vagy csak a lufimelleket úgy kipakapoló a sok, hogy szinte csak a mellbimbó nem látszik? Vagy a miniszoknya is sok már?

2020. nov. 9. 13:34
 15/23 A kérdező kommentje:
Mikor már mondjuk teszem azt félig látszik a mell, vagy a fenék félig, has is kilátszik stb. Topok, forrónadrágokban is van ilyen. Félig látszik, és attól jobban.
2020. nov. 9. 14:26
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

Szóval egy ilyen együttes már neked kihívó?

[link]

[link]

[link]

Tudod, mondták már, hogy ízlések és pofonok? Attól, hogy valakinek valami kihívó, az nem feltétlen fedi a valóságot, mert lehet, hogy másnak meg egyáltalán nem az.

Egy maradi mamikának minden mostani ruhadivat kihívó.

2020. nov. 9. 14:30
 17/23 A kérdező kommentje:
Mikor félig kibuggyan a mell, és fenék arra gondoltam.Mondjuk pl. itt Voksán Virág: [link]
2020. nov. 9. 14:37
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Ezzel a felsővel semmi baj sincs. Nekem is van ekkora kivágású, csak nálam nem feltűnő, mert kicsi mellem van.

Ebben a nagyon elegáns ruhában is kilátszódna valakinek a melle, ha akkorával rendelkezik:

[link]

2020. nov. 9. 14:40
 19/23 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk mert úgy érzi jól magát?

Amúgy úgy vettem észre, sok incel csávó szerint már akkor is kihívóan, qrvásan öltözködik egy nő, ha nagy a melle, de amúgy garbó meg hosszú farmer van rajta..:D

2020. nov. 9. 14:44
 20/23 anonim ***** válasza:
18%
Pávák.
2020. nov. 9. 18:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!