Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amikor kihívóan öltözködnek...

Amikor kihívóan öltözködnek lányok, azt milyen célból teszik?

Figyelt kérdés
Ha nincs ott az ok a felsoroltak között, akkor légyszi írjátok le.Köszönöm!Nyílván aki az ősi mesterséget űzi, tudom, miért öltözik úgy.

2020. nov. 9. 10:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%

1. Mert tetszik nekik az adott ruha, és viselni akarják.

2. ????

3.??????????????????

Amúgy meg elvárás. Nekem sosincs kint kb semmim sem, még nyáron is hosszúnadrágot hordok. Tudod hányszor kapom meg, hogy öltözzek már kicsit lengébben, mutogassam magam többet ? Meg a vallásos vagyok-e... ehh :D

2020. nov. 9. 23:49
 22/23 anonim ***** válasza:
29%

Figyelemfelhívás. Ha megkap, akkor jön a szakadt mackónaci.

Jártam már így.

2020. nov. 16. 15:40
 23/23 anonim válasza:
0%
A kihívó öltözködésnek lehet több oka is, de hát kinek mi a kihívó? Nekem van pár kissé kivágottabb felsőm, de azért hordom őket mert nekem tetszenek, és magamnak szeretnék tetszeni. Páromnak sajnos nem igen tetszik, ha pl. suliban "kirakom" a dekoltázsom, de egyébként meg nincs beleszólása neki sem, se senkinek. Főleg úgy, hogy azok a felsők szinte semmit nem mutatnak. Akinek túl kihívó, vagy csak nem tetszik neki, irigy, az ne nézzem oda,egyszerű. Egyébként nekem nem szimpatikus ha valakinek már kibuggyan akkora van és úgy mutogatja 40 évesen, vagy ilyesmi, de hát ilyen világban élünk, ezt is muszály el fogadni. Meg ez ízlés kérdése. Mindenki olyan ruhát hord, amilyet szeretne.
2020. dec. 8. 22:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!