Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ecipő minden esetben eredeti...

Ecipő minden esetben eredeti cipőket árul?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy adidas superstart, meg is jött. Az első érdekes dolog hogy egy bazi nagy fehér dobozban, semmi féle márkajelzés a dobozon, benne a két cipő. Van itthon egy eredeti superstarom amit a playersoomban vettem még 2-3 éve 30ezerért. Összehasonlítva a kettőt, valahogy észrevehető finom különbségek vannak.

A régi ránézésre is sokkal jobb benyomást kelt, varrások szebbek rajta, szebb kidolgozásnak tűnik.

[link]

Ahol látjátok az oldalán a superstar felirat felett azt a varrott részt, na az az enyémen szabályosan domború, itt meg csak egy cérna van rajta :D

ahogy ezen látható:

[link]

Rossz méretet rendeltem, úgyhogy visszaküldöm mindenképp, csak valahogy nagyon profi másolatnak tűnnek számomra, vagy valami olcsó ukrán stb piacra szánt modell :).

2020. nov. 4. 11:39
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Te magad írod hogy vegyes minőséget árulnak. Akkor mi olyan hihetetlen abban, hogy eredetit kaptam? Saját tapasztalatom írom le de egy szóval nem mondtam, hogy ki van zárva hogy hamisat is árulnak. Azt valaki más írta azt hiszem.
2020. nov. 7. 10:30
 42/47 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, elhiszem, hogy te azt kaptál, de te is hidd el, hogy mi meg nem azt kaptunk, ahogy látható.
2020. nov. 7. 10:41
 43/47 anonim ***** válasza:
Én is elhiszem, mondom szerintem összekeversz egy másik hozzászólóval.
2020. nov. 7. 10:54
 44/47 A kérdező kommentje:
Jah, az lehet. Csak annyian próbálnak itt győzködni minket már, hogy márpedig eredeti termék, hogy elvesztettem a fonalat. S..ar ez az új gyakori felület, nem látni ki ír
2020. nov. 7. 11:36
 45/47 anonim ***** válasza:
Kérdező te nagyon buta vagy, vegyes minoseg, gratulalok. Az ilyen emberek jobb lenne ha nem is leteznenek
2020. nov. 7. 12:34
 46/47 A kérdező kommentje:
Te nagyon fogyaték vagy, ahogy látom. Nézd meg, hogy árulnak ugyan olyat 17ért, és 23ért, illetve 30ért, ecipőn mind. Akkor mi lehet a különbség, okostojás?:)
2020. nov. 7. 12:37
 47/47 anonim ***** válasza:
Mi 2db Toms cipőt rendeltünk.Az egyik eredeti,a másik egyértelműen hamisítvány.Csak megkönnyítették a dolgunkat,hogy egy napon érkeztek (azonos címre,de külön néven rendeltünk a férjemmel).Összehasonlítva a két cipőt szembeötlő a különbség.Visszaküldöm a kamut,és messzire elkerülöm őket ezentúl.
2021. jún. 8. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!