Rendeltem egy adidas superstart, meg is jött. Az első érdekes dolog hogy egy bazi nagy fehér dobozban, semmi féle márkajelzés a dobozon, benne a két cipő. Van itthon egy eredeti superstarom amit a playersoomban vettem még 2-3 éve 30ezerért. Összehasonlítva a kettőt, valahogy észrevehető finom különbségek vannak.
A régi ránézésre is sokkal jobb benyomást kelt, varrások szebbek rajta, szebb kidolgozásnak tűnik.
Rossz méretet rendeltem, úgyhogy visszaküldöm mindenképp, csak valahogy nagyon profi másolatnak tűnnek számomra, vagy valami olcsó ukrán stb piacra szánt modell :).
Ja, és az adidas originals logo a cipő végénél csak matrica, az enyémbe bele van "barázdálva".
2020. nov. 4. 11:41
2/47 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, rendeltem már tőlük másik cipőt, nike-ot, az eredeti csomagolásban jött.
2020. nov. 4. 12:11
3/47 anonim válasza:
Én már harmadjára rendeltem superstart tőlük és egy nagy fehér ecipos dobozban jött benne a kék adidas dobozzal. Van egy superstarom ami playersroomból van de az már nagyon régi és igen vannak különbségek de sokszor készül új széria a superstarokból és változtatnak apróságokon. Azt a domborúságot viszont most megnéztem és nekem a régebbi domború, az újabb már nem.
2020. nov. 4. 13:32
4/47 A kérdező kommentje:
Mert tőlük rendelted harmadjára is őket, azért :))
Igen, a fehér ecipős doboz, abban volt egy gagyi full fehér doboz, beledobva a két cipő, meg egy gyűrött adidas papír. Kék adidas originals doboz nélkül.
Bizonyos cipőket szerintem is hamisítanak, vagy selejtes eredetieket árulnak. A nem akciós 23ezres lehet normálisabb minőségű.
2020. nov. 4. 13:36
5/47 anonim válasza:
Páromnak adidas boltból vettünk 32 ezerért superstart, magamnak eciporől rendeltem 16500-ért. Semmi különbséget nem fedeztünk fel. De nekem is van boltból valóm és a kettő között vannak különbségek, mivel mint mondtam szériánként változtatnak rajta. 15 éve veszem egymás után a superstarokat szóval egy kicsit már ismerem őket. Ettől függetlenül lehet, hogy neked pont valami hamis szart küldtek.
2020. nov. 4. 13:43
6/47 A kérdező kommentje:
Vagy ennyire romlik a minőség?
2020. nov. 4. 14:06
7/47 anonim válasza:
Az új superstaroknál már vannak eltérések, viszont mindenképp márka dobozban kellene küldeniük ha eredeti, ahogy valaki írta is már itt előttem. Lehet, hogy 1/1-es replika.
2020. nov. 4. 14:12
8/47 anonim válasza:
Igen eddig kivétel nélkül mindig márkadobozban küldtek mindent nekünk. Én már rendeltem eddig 3 superstart és egy nike cortezt, tesóm meg adidas zx fluxot és neki is normális dobozban jött.
2020. nov. 4. 14:19
9/47 anonim válasza:
Tuti, hogy kamu.
Sőt, Magyarországon kb minden.
Szar Kelet Európai piacra szánt ganéj.
2020. nov. 4. 14:30
10/47 A kérdező kommentje:
akkor amit rendeltem valami nagyon jó minőségű replika lehetett. És ilyen gagyi cédula volt rátűzve az egyik cipőre. Azért gáz ez szerintem. Írtam is egy véleményt, kíváncsi vagyok elfogadják-e a moderátorok ecipőn :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!