Ecipő minden esetben eredeti cipőket árul?
Rendeltem egy adidas superstart, meg is jött. Az első érdekes dolog hogy egy bazi nagy fehér dobozban, semmi féle márkajelzés a dobozon, benne a két cipő. Van itthon egy eredeti superstarom amit a playersoomban vettem még 2-3 éve 30ezerért. Összehasonlítva a kettőt, valahogy észrevehető finom különbségek vannak.
A régi ránézésre is sokkal jobb benyomást kelt, varrások szebbek rajta, szebb kidolgozásnak tűnik.
Ahol látjátok az oldalán a superstar felirat felett azt a varrott részt, na az az enyémen szabályosan domború, itt meg csak egy cérna van rajta :D
ahogy ezen látható:
Rossz méretet rendeltem, úgyhogy visszaküldöm mindenképp, csak valahogy nagyon profi másolatnak tűnnek számomra, vagy valami olcsó ukrán stb piacra szánt modell :).
16 vagyok nézd meg hogy a talp betétből kijövő cérnák levannak ragasztva.
Illetve a másik képeken a fűtő tartó varrását nézd ahogy kilóg belőle a cérna illetve a 2 logót nézd meg alaposan
Az rendben van hogy kiall belőle?
És a talp betét alatti cérna ragasztó szalagal van le ragasztva xd
Amúgy nemlesz baja a talpbetétnek ha ki veszed csak elsőre nehéz mert ragasztva van
Ember, pont erről beszélünk. Hogy vegyes minőséget árul. Én is rendeltem már tőlük nike cipős, és az eredeti volt. Ez az adidas nem volt az.
Voltam a CCC-ben, ami ugye ecipő boltja, hát ott se voltak valami minőségi dolgok, mit ne mondjak :D Nagyon silány termékeket árulnak, ilyen ukrán piacra szánt színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!