Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ecipő minden esetben eredeti...

Ecipő minden esetben eredeti cipőket árul?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy adidas superstart, meg is jött. Az első érdekes dolog hogy egy bazi nagy fehér dobozban, semmi féle márkajelzés a dobozon, benne a két cipő. Van itthon egy eredeti superstarom amit a playersoomban vettem még 2-3 éve 30ezerért. Összehasonlítva a kettőt, valahogy észrevehető finom különbségek vannak.

A régi ránézésre is sokkal jobb benyomást kelt, varrások szebbek rajta, szebb kidolgozásnak tűnik.

[link]

Ahol látjátok az oldalán a superstar felirat felett azt a varrott részt, na az az enyémen szabályosan domború, itt meg csak egy cérna van rajta :D

ahogy ezen látható:

[link]

Rossz méretet rendeltem, úgyhogy visszaküldöm mindenképp, csak valahogy nagyon profi másolatnak tűnnek számomra, vagy valami olcsó ukrán stb piacra szánt modell :).

2020. nov. 4. 11:39
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
És még mindig nincs olyan hogy "szerencsém volt" hogy eredeti cipőt kaptam. Ja,hogy egyszerre replikát meg eredetit is árulnak? Valószínű... irreális dolgokra alapoztok hogy replika. Menj be egy adidas boltba és hasonlítsd össze vele,egyáltalán nem fogsz különbségeket látni
2020. nov. 6. 12:53
 32/47 anonim ***** válasza:
Plusz replikáknál nem igazán a külsejét szokták "elrontani",pláne nem az 1:1 replikáknál.hiszen azért 1:1,mert kívülről nem mondják meg,hogy replika. Mivel magánszemélyektől is gyakran veszek cipőt,leginkább a sizetag nincs rendben(a cipő nyelvén lévő négyzet alaku cucc). Egyébként ha beírod googleba a sizetagen lévő kódot és kiadja a cipőt akkor már alapból nem lehet "REPLIKA"
2020. nov. 6. 12:56
 33/47 anonim ***** válasza:
Jelentem most vettem át egy újabb ecipos superstart és eredeti.
2020. nov. 6. 13:47
 34/47 anonim ***** válasza:
9%

16 vagyok nézd meg hogy a talp betétből kijövő cérnák levannak ragasztva.

Illetve a másik képeken a fűtő tartó varrását nézd ahogy kilóg belőle a cérna illetve a 2 logót nézd meg alaposan

2020. nov. 6. 21:41
 35/47 anonim ***** válasza:
Most ezért nem fogom feltépni a leragasztott talpbetétet a vadiúj cipőben ha nem gond. Meg nem 2 cérnaszálon múlik szerintem.
2020. nov. 6. 22:08
 36/47 anonim ***** válasza:
De amúgy a logó rendben van meg a varrás is.
2020. nov. 6. 22:10
 37/47 anonim ***** válasza:

Az rendben van hogy kiall belőle?

És a talp betét alatti cérna ragasztó szalagal van le ragasztva xd

Amúgy nemlesz baja a talpbetétnek ha ki veszed csak elsőre nehéz mert ragasztva van

2020. nov. 7. 07:23
 38/47 A kérdező kommentje:
Hagyjad, ő eredetit vett, ugyan abból amiből mi, de eredeti lesz, tuti :) Használd egészséggel!
2020. nov. 7. 07:40
 39/47 anonim ***** válasza:
Jó hát most én arról nem tehetek hogy ti szart kaptatok. Felteszel egy kérdést hogy eredeti cipőket küld-e az ecipő és neki állsz itt bizonygatni hogy már pedig hamis. Akkor mi a kérdés? Bokszold le velük és kész. Nekem nem olyan fos a logó mint nektek, nem lógnak szanaszét cérnák meg ilyenek. Nem csak superstart rendeltem eddig és nem volt egyik sem hamis.
2020. nov. 7. 08:46
 40/47 A kérdező kommentje:

Ember, pont erről beszélünk. Hogy vegyes minőséget árul. Én is rendeltem már tőlük nike cipős, és az eredeti volt. Ez az adidas nem volt az.

Voltam a CCC-ben, ami ugye ecipő boltja, hát ott se voltak valami minőségi dolgok, mit ne mondjak :D Nagyon silány termékeket árulnak, ilyen ukrán piacra szánt színvonal.

2020. nov. 7. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!