Ecipő minden esetben eredeti cipőket árul?
Rendeltem egy adidas superstart, meg is jött. Az első érdekes dolog hogy egy bazi nagy fehér dobozban, semmi féle márkajelzés a dobozon, benne a két cipő. Van itthon egy eredeti superstarom amit a playersoomban vettem még 2-3 éve 30ezerért. Összehasonlítva a kettőt, valahogy észrevehető finom különbségek vannak.
A régi ránézésre is sokkal jobb benyomást kelt, varrások szebbek rajta, szebb kidolgozásnak tűnik.
Ahol látjátok az oldalán a superstar felirat felett azt a varrott részt, na az az enyémen szabályosan domború, itt meg csak egy cérna van rajta :D
ahogy ezen látható:
Rossz méretet rendeltem, úgyhogy visszaküldöm mindenképp, csak valahogy nagyon profi másolatnak tűnnek számomra, vagy valami olcsó ukrán stb piacra szánt modell :).
Nekem az a fura benne hogy a nyelven ahol van az a lyuk ahol a kettő fűző x alakban találkozik ott kiáll gyárilag a varrás.
Talp betétet feltéptem ottis kiálló cérna darabok.
Illetve a bal és a job oldali cipőm nem teljesen egyezik meg a logó a bal oldalin asszem kicsit mássab az írás színe és a kövérsége.
Ja igen, a talp betét is kb olyan gagyin volt benne, nem illeszkedett normálisan. Nem értem miért szavazzák itt le azokat, akik leírják, hogy kamu dolgokat IS árulnak. Számomra felháborító igazából.
13, te is ezt rendelted?
Az Ecipo hamisítványkkat árul.
Tessék Német oldalról rendelni.
Le fog esni az állatok, hogy milyen gagyit árulnak itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!