Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ecipő minden esetben eredeti...

Ecipő minden esetben eredeti cipőket árul?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy adidas superstart, meg is jött. Az első érdekes dolog hogy egy bazi nagy fehér dobozban, semmi féle márkajelzés a dobozon, benne a két cipő. Van itthon egy eredeti superstarom amit a playersoomban vettem még 2-3 éve 30ezerért. Összehasonlítva a kettőt, valahogy észrevehető finom különbségek vannak.

A régi ránézésre is sokkal jobb benyomást kelt, varrások szebbek rajta, szebb kidolgozásnak tűnik.

[link]

Ahol látjátok az oldalán a superstar felirat felett azt a varrott részt, na az az enyémen szabályosan domború, itt meg csak egy cérna van rajta :D

ahogy ezen látható:

[link]

Rossz méretet rendeltem, úgyhogy visszaküldöm mindenképp, csak valahogy nagyon profi másolatnak tűnnek számomra, vagy valami olcsó ukrán stb piacra szánt modell :).

2020. nov. 4. 11:39
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
3%
Igen 1/1-es replika ahogy írták már előttem is, pontos mása a cipőnek egy hozzá nem értő meg sem mondja, viszont ha értesz hozzá vagy van viszonyítási alapod akkor kibukik.
2020. nov. 4. 17:02
 12/47 A kérdező kommentje:
Itt volt viszonyítási alapom :) Nagyon komoly, hogy ezt megtehetik, 17ért már kap normális eredeti cipőket az ember. Érdemes lenne ezt jelezni fogyasztói hivatalnak, vagy valami? Vagy csak küldjem vissza és örüljek, hogy visszajön a pénzem?
2020. nov. 4. 17:08
 13/47 anonim ***** válasza:

Nekem az a fura benne hogy a nyelven ahol van az a lyuk ahol a kettő fűző x alakban találkozik ott kiáll gyárilag a varrás.

Talp betétet feltéptem ottis kiálló cérna darabok.

Illetve a bal és a job oldali cipőm nem teljesen egyezik meg a logó a bal oldalin asszem kicsit mássab az írás színe és a kövérsége.

2020. nov. 5. 00:31
 14/47 A kérdező kommentje:

Ja igen, a talp betét is kb olyan gagyin volt benne, nem illeszkedett normálisan. Nem értem miért szavazzák itt le azokat, akik leírják, hogy kamu dolgokat IS árulnak. Számomra felháborító igazából.

13, te is ezt rendelted?

2020. nov. 5. 08:27
 15/47 anonim ***** válasza:
4%

Az Ecipo hamisítványkkat árul.

Tessék Német oldalról rendelni.

Le fog esni az állatok, hogy milyen gagyit árulnak itthon.

2020. nov. 5. 09:27
 16/47 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

13 mas vagyok.

Ennyi fura dolog van benne amit fotoztam.

Illetve nem valami tartós lógót kicsit le dörzsölte a cipő fűző illetve eső miatt pár helyen fel holyagosodott a bőr

2020. nov. 5. 13:53
 17/47 A kérdező kommentje:
Az igen, a 3 éves cipőm ehhez képest gyönyörű állapotban van. Csoda, hogy működhet még ez az oldal..
2020. nov. 5. 14:11
 18/47 anonim ***** válasza:
Be néznel a talpbetét alá? Nekedis úgy néz ki a madzsag ott mint nekem?
2020. nov. 5. 14:24
 19/47 A kérdező kommentje:
UGyan ez a kék gagyi talpa volt, nem szedtem szét annyira, mint te. Már feladtam a csomagot hála az égnek. Többet nem rendelek onnan semmit. Képzelem, hogy aki vesz egy drágább 50ezres cipőt, és egy török kamut kap kézbe :D Neked milyen dobozba küldték?
2020. nov. 5. 14:41
 20/47 anonim ***** válasza:
Kék adidas doboz
2020. nov. 5. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!