Világos szőke hajszínt minden esetben le kell növeszteni ha új hajszínt akarok? Pl. Vöröses barnát Az eredeti hajszínem közép barna.
Figyelt kérdés
Egyszer jártam úgy,hogy világos szőkére rámentem mogyoróbarnával és nem lett jó a végeredmény.Nem fogta be rendesen és színben a mogyoró barnához nem is hasonlított.2009. okt. 15. 07:51
1/8 anonim válasza:
Nekem piros fejem lett :D De ràmentem még egy sötétebb barnàval s ugy màr jo lett! :)
2/8 anonim válasza:
Nem kell lenövesztened, hanem csak annyi a dolgod, hogy befested egyszer a kívánt színnel, és ha nem teljesen tökéletes, akkor megint ráfestesz ugyanazzal a színnel, és úgy már tuti jó lesz. Egy fodrász
3/8 anonim válasza:
Ki is lehet szívatni a színt, s utánna lehet festeni amire akarod. s nem lesz az a veszély, h piros lesz
Ha nem akarsz fodrászra költeni, akkor azt is megteheted h beszélsz tanácsot kérni, h mit ajánl.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
2009. okt. 15. 13:00
6/8 anonim válasza:
Én szívesen ajánlok neked egy fodrász,aki normális áron dolgozik és tutira nagyon szépen megcsinálja neked!!
Az ilyennel nem jó próbálkozni otthon,különben könnyen porrul járhatsz.Velem is megtörtént és ez a bizonyos fodrász rakta helyre.nem bánod meg!
7/8 A kérdező kommentje:
Igen köszi a fodrász,akit ajánlottál érdekelne!
2009. okt. 15. 17:43
8/8 anonim válasza:
Erikának hívják,Pesten dolgozik 2 szalonjuk is van.
A száma: 30/8576686
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!