Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, ti is azért nem öltözködt...

Nők, ti is azért nem öltözködtök az utcán szexis, csinos nőcis ruhákba, mert utáljátok, hogy a férfiak utánatok fordulnak?

Figyelt kérdés
Múltkor vittem a gyereket suliba és ott mindig van egy két anyuka, aki egyrész csinos, és még ki is hangsúlyozza, miniszoknya, testresimulós ruhák, magassarkú, neccharisnya, smink stb. Nagyon szépek tényleg, kitűnnek a tömegből. Ugyanakkor vannak anyukák ugyanolyan testalkattal, smink nélkül, nadrágban, laposabb sarkúban, lazább felsővel, akik szintén kinézhetnének így ha akarnának. Na most a szexisen öltözködő anyukákat mindenki nézi, és látom ahogy a pasik utánuk fordulnak, mikor jön vagy megy el. A többi anyukával ez nincs így. Felmerült bennem, hogy én is kinéznék így, ha így megcsinálnám magam, de engem ez zavarna. Mert hiába tetszem magamnak, meg tetszik a csini ruha, mutogatni magam nem szeretem. utálom ha néznek. Pedig nagyon szeretnék szép csinos ruhába menni, mert úgy tetszek magamnak, élvezném viselni, de visszatart az, hogy megnéznek és kitűnök a többi ember közül, akik egyszerűbbek. Ti hogy vagytok vele?
2020. nov. 3. 10:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#17, allítasod szerint kerülöd a nőket, de így anonim rendszeresen odapofátlankodsz a kérdéseikhez szapulni őket. Akkor hogy is van ez. (direkt nem raktam kérdőjelet)
2020. nov. 4. 10:23
 22/31 anonim ***** válasza:

21.

Bocsáss meg de nem tévesztesz össze valakivel??

Mi alapján vonsz párhuzamot?

2020. nov. 4. 12:00
 23/31 anonim ***** válasza:
A másfél pipád alapján. Na meg minek használsz jellegzetes szöveg elrendezést, ha zavar, hogy felismernek? Pff, egyesek tele vannak ellentmondással...:D
2020. nov. 5. 22:50
 24/31 anonim ***** válasza:

Nem csak nekem van másfél pipám...

Mellesleg örülök, hogy itt vannak nyomozó tanoncok akiknek van erre idejük.

2020. nov. 6. 08:06
 25/31 anonim ***** válasza:
Igen, ezért. Annyi beszólást kaptam és társait, hogy már inkább fiúnak öltözöm. Hihetetlen, de még így is van aki.... :(
2020. nov. 10. 00:21
 26/31 anonim ***** válasza:

25.

Csodálkozol?? Így meg homárnak néznek azért szólnak be.

2020. nov. 11. 06:47
 27/31 anonim válasza:
84%

Én 19 éves koromig imádtam mini szoknyában, és feszes pólókban, nadrágban járni, és nemcsak utánam fordultak a férfiak, hanem jó néhányszor jártam úgy, hogy az utcán, buszon megfogták a mellem vagy a fenekem, amit nagyon utáltam, ezért úgy döntöttem, hogy ezek elkerülése végett jobb, ha elrejtem a formáimat. Utána nem is történt több inzultálás, pedig lazább, hosszabb ruhákba bújva is mondtak olyan mondatokat, hogy milyen jó alakom van.

Vagyis a férfiak egy kihívóan öltözködő nőnél mintha azt gondolnák, hogy bátrabbak lehetnek vele szemben, és mintegy felhatalmazást kapnának a nőtől, hogy akár még hozzá is érhetnek, míg a visszafogottabban öltöző nőknél tiszteletben tartják a ruházat általi üzenetet.

2020. nov. 11. 07:52
 28/31 anonim ***** válasza:
Másfél pipás, légy már hű, az elhatározásodhoz, és kerüljed már a nőket. Itt is, gyakorin. Mert még mindig nem sikerült véghez vinned, hiába mondtad. Így borzasztó hiteltelen vagy, ejnye. Hidd el annak mind örülünk, ha kerülsz minket, ahelyett, hogy oltogatnál. Persze, lehet, hogy nemsokára kitörlik a valaszod, nem lehet tudni...🤷‍♀️
2020. nov. 11. 11:18
 29/31 anonim ***** válasza:

Kislányok! Mint férfi annyit elárulnék, hogy ha egy nő nőiesen öltözik, lehet jobban felfigyelnek a férfiak, de ha “egyszerűbb” szerelésben vagytok akkor is a fhaszukkal gondolkoznak , mégha ekkor is megdicsérnek.

Tehát olyan mindegy mit vesztek fel.

2020. nov. 11. 14:25
 30/31 anonim ***** válasza:
91%
29: azért nem mindegy, hogy mennyi és milyen típusú figyelmet kapunk, ill. hogy mit gondolnak mások a ruházatunkról. Én pl. már megtanultam, hogy erre ne figyeljek oda, de amikor még fiatal lány voltam, akkor igenis frusztrált az, hogyha felvettem egy egyberuhát meg hangsúlyosabban sminkeltem, akkor folyamatosan éreztették velem férfiak, hogy ők úgy gondolják, hogy aki kicsípi magát, az a férfiaknak akarja illegetni magát és szabados, és ezért gond nélkül lehet verbálisan szexuálisan zaklatni, virágnyelven leprostizni... meg lehet érteni, ha vki ezt nem akarja hallgatni. Mára megtanultam azt, hogy ilyen véleményekre nem adok.
2020. nov. 11. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!