Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, ti is azért nem öltözködt...

Nők, ti is azért nem öltözködtök az utcán szexis, csinos nőcis ruhákba, mert utáljátok, hogy a férfiak utánatok fordulnak?

Figyelt kérdés
Múltkor vittem a gyereket suliba és ott mindig van egy két anyuka, aki egyrész csinos, és még ki is hangsúlyozza, miniszoknya, testresimulós ruhák, magassarkú, neccharisnya, smink stb. Nagyon szépek tényleg, kitűnnek a tömegből. Ugyanakkor vannak anyukák ugyanolyan testalkattal, smink nélkül, nadrágban, laposabb sarkúban, lazább felsővel, akik szintén kinézhetnének így ha akarnának. Na most a szexisen öltözködő anyukákat mindenki nézi, és látom ahogy a pasik utánuk fordulnak, mikor jön vagy megy el. A többi anyukával ez nincs így. Felmerült bennem, hogy én is kinéznék így, ha így megcsinálnám magam, de engem ez zavarna. Mert hiába tetszem magamnak, meg tetszik a csini ruha, mutogatni magam nem szeretem. utálom ha néznek. Pedig nagyon szeretnék szép csinos ruhába menni, mert úgy tetszek magamnak, élvezném viselni, de visszatart az, hogy megnéznek és kitűnök a többi ember közül, akik egyszerűbbek. Ti hogy vagytok vele?
2020. nov. 3. 10:16
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
93%
Engem nem zavar különösebben, hogy megnéznek, nem szoktam vele foglalkozni, viszont nem mindenhová való ilyen külső, mert ilyen ruhákban azért nem nagyon lehet hajolgatni, pakolni, kirándulni, stb, szóval nekem inkább ettől függ. :).
2020. nov. 3. 10:19
 2/31 anonim ***** válasza:
46%
Én egy elég introvertált nő vagyok, lassan 8 éve élek párkapcsolatban, és mégis így öltözöm. Mondjuk a neccharisnya már túlzás, csak miniszoknyát hordok, sima fekete harisnyával (15-60 den között mindenféle van, időjárásnak megfelelően), vagy nyáron magában. Egyáltalán nem zavar, ha elismerően néznek, néha még olyanok is szoktak, akik mellett ott van a slampos asszonyka, jó mosolygok. Csak az zavar, ha ostoba ribizlinek néznek, vagy neadjisten hozzám mernek érni.
2020. nov. 3. 10:21
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
Én úgy öltözködöm ahogyan a legkényelmesebb nekem. Más véleménye meg hidegen hagy.
2020. nov. 3. 10:22
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Első a kényelem és a fesztelenség. Nekem kényelmetlenek ezek a "női kellékek". Kisgyerekhez miniszoknyában le sem lehet hajolni anélkül, hogy a fél utca ne nyerne betekintést.
2020. nov. 3. 10:22
 5/31 anonim ***** válasza:
67%

"néha még olyanok is szoktak, akik mellett ott van a slampos asszonyka, jó mosolygok"

Minden csak viszonyítás kérdése. Minden környezetben találni jól és még jobban öltözött embereket férfiban és nőben is.

Nekem mindig az átváltoztatós műsorok jutnak eszembe, hogy bárkiből lehetne királyt és királynőt faragni.

2020. nov. 3. 10:28
 6/31 anonim ***** válasza:
97%

Azért nem hordok ilyesmit, mert a hétköznapokban a lazább stílust preferálom és nem igazán járok olyan helyekre, ahová illendő lenne extrán kiköltözni. Egy színházba vagy bármi különlegesebb eseményre szeretek csinosan öltözni, de a teszkóban vásárláshoz vagy egyetemen az órákra járáshoz (a jelen helyzetben ez is elég ritka) bőven jó a kényelmes farmer+pulóver kombináció.

Az nem zavar különösebben, ha megnéznek, azért van a szemük. Magas, vékony, szőke nő vagyok, ezek a paraméterek önmagukban is elegek ahhoz, hogy sima farmer-pulcsiban is nézzenek, nyáron rövidnadrágban vagy szoknyában pedig rendszeresen be is próbálkoznak ilyen-olyan fazonok.

2020. nov. 3. 10:44
 7/31 anonim ***** válasza:
88%

Ez miért felnőtt párkapcsolati kérdés?

Én a te általad csinosnak látott anyukákat inkább közönségesnek tartanám, főleg iskolában. Egy neccharisnya esti szórakozásra még elmegy, de hova megy így reggel!? Engem nem zavar, ha megnéznek, de én egyszerre nem rakok ki mindent, meg lehet az arany középutat találni. Hol egy nagyobb kivágás, szűk nadrág, rövid szoknya, áttetsző blúz.

2020. nov. 3. 10:46
 8/31 anonim ***** válasza:
73%
Én nem hordok ilyeneket mert nincs szükségem miniszoknyara ahhoz hogy megbamuljonak. Ha ilyeneket hordanek nem csak bamulnanak de még a kéretlen udvarlast is megkapnam. Aki feltűnően öltözködik az valamit kompenzálni akar magán. Azokat a nőket inkább azért nézik mert nem értik hogy ha csak a gyerekert megy miért néz ki úgy mint aki bálba készül. Elég gáz ha valaki csak mini szoknyában meg neccharisnyaban tudja magára vonni a tekinteteket.
2020. nov. 3. 10:52
 9/31 anonim ***** válasza:
91%

Én a kényelem miatt főleg. Egyszerűen nincs kedvem egy átlagos nap magassarkúban meg szoknyában szenvedni csak azért, hogy megmutassam a bkvn utazóknak milyen csinos vagyok. Sminkelni sem szoktam már egy ideje hétköznapra, jobban értékelem a plusz húsz perc alvást. Igazából ritkán járok olyan helyekre, ahol lenne értelme csinosnak lenni. Pláne télen. Pláne most, a vírusos időszakban. De amúgy nem zavar ha megnéznek. Igazából ha már csak egy rúzst felrakok meg feszülősebb farmer van rajtam, akkor is meg szoktak, talán ezért nincs is igényem szexibb ruhákra.

A neccharisnya iszonyat prosztó, pláne egy szülőire.

2020. nov. 3. 10:55
 10/31 anonim ***** válasza:
81%

Egy felnőtt nő attól (is) felnőtt nő, hogy kialakult egy stílusa, ami lehet ilyen vagy olyan, de nem fogja megváltoztatni azért, mert gondol egyet, és hirtelen úgy akar kinézni, mint mások. Én nem vagyok anyuka, de van egy saját stílusom,

Amin belül vannak hétköznapi, de csinosabb viseletek, elegánsak meg egy csomó slampi cucc is, de mindegyik engem tükröz. Nem veszek fel semmit valaki más hatására, ezt a majomkodást azt hittem, kinőttük tini korban. Ugyanígy nem tudom miért kell megszólni azt, aki mondjuk minden nap vastag sminkben, tűsarkúban, miniszoknyában megy, neki az a stílusa, tőle az lenne fura, ha nem így menne. Ha az ember önazonos, sokminden belefér azt gondolom, apróságokkal is fel lehet dobni a megszokott ruhatárunkat. De ha valakinek komfortzónán kívül van a magassarkú, egy átlag hétköznap nem kell erőltetni.

2020. nov. 3. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!