Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, ti is azért nem öltözködt...

Nők, ti is azért nem öltözködtök az utcán szexis, csinos nőcis ruhákba, mert utáljátok, hogy a férfiak utánatok fordulnak?

Figyelt kérdés
Múltkor vittem a gyereket suliba és ott mindig van egy két anyuka, aki egyrész csinos, és még ki is hangsúlyozza, miniszoknya, testresimulós ruhák, magassarkú, neccharisnya, smink stb. Nagyon szépek tényleg, kitűnnek a tömegből. Ugyanakkor vannak anyukák ugyanolyan testalkattal, smink nélkül, nadrágban, laposabb sarkúban, lazább felsővel, akik szintén kinézhetnének így ha akarnának. Na most a szexisen öltözködő anyukákat mindenki nézi, és látom ahogy a pasik utánuk fordulnak, mikor jön vagy megy el. A többi anyukával ez nincs így. Felmerült bennem, hogy én is kinéznék így, ha így megcsinálnám magam, de engem ez zavarna. Mert hiába tetszem magamnak, meg tetszik a csini ruha, mutogatni magam nem szeretem. utálom ha néznek. Pedig nagyon szeretnék szép csinos ruhába menni, mert úgy tetszek magamnak, élvezném viselni, de visszatart az, hogy megnéznek és kitűnök a többi ember közül, akik egyszerűbbek. Ti hogy vagytok vele?
2020. nov. 3. 10:16
1 2 3 4
 11/31 Sunshinedoll ***** válasza:
64%

Nekem egyszerűen csak nem stílusom a csinos, nőies, kifejezetten csajos öltözködés. Nem kényelmes és nem ilyesmiben érzem jól magam. A férfiak befolyásolják a legkevésbé a megjelenésemmel kapcsolatos döntéseimet.

Pl. elég nagy a fenekem, így minden "miniszoknyából" kilóg a s-ggem ha 10 centit lehajolok, bárhová leülök a csupasz s-ggemre ülök le, nem kényelmes, feszélyező és nem higiénikus, folyton igazítgatom az ilyen cuccokat.

A neccharisnyát egész egyszerűen közönségesnek tartom (bocsánat, ha valakit megbántottam, ez az én véleményem), a magassarkút meg praktikátlannak az én életstílusomhoz viszonyítva, ezért nem hordok ilyesmit.

Mindezektől függetlenül is tudok csinosan vagy elegánsan öltözködni, de pl. én sokat sétálok, vagy néha tömegközlekedéssel megyek, van, hogy sok cucc van nálam, életszerűtlen lenne magassarkúban meg feszülős cuccban lehúznom 12 órát talpon, ezek az anyukák se szoktak.

Ezen kívül nekem sokkal természetesebbnek és üdébbnek hat egy laza, de igényes és csinos megjelenés, mint egy patent, tip-top szoros, nőcis stílus és úgy őszintén szólva sose ettől függött az, hogy mennyi önbecsülésem meg önbizalmam van, én ugyanúgy csinosnak vagy szépnek látom magam egy farmer-póló kombóban, mint egy csinos ruhában.

2020. nov. 3. 11:37
 12/31 anonim válasza:

Az én esetemben ez elsősorban kedv és időjárás függő.

Régebben zavart ha megnéztek mikor csinosabb ruhában voltam, és szúrós szemekkel néztem vissza rájuk. De mivel én is jobban éreztem magamat pocit csinosabb ruhában, eljött a pont amikor képes lettem nem foglalkozni mások véleményével és mostmár néha jól is tud esni mikor elismerően megnéznek.

2020. nov. 3. 12:28
 13/31 Metionin ***** válasza:
65%
Igazából nem mások véleménye izgat. Hordok sok olyat, amit lehet csinosnak is mondani pl. egyberuha, harisnya, fűző de nem szeretem a testre simuló szoknyákat csak az A-vonalút, az 1 db magassarkú amit hordok pont nem a tipikus "szexi" kategória és sosincs kint semmim. Önmagában nem azt tart vissza hogy megnéznek, mert megnéznek, ha más nem a színes hajam vagy a sminkem miatt, egyszerűen magamat nem látom önmagamnak az olyan ruhákban, kb. akkor se vennék fel pl. feszülős szoknyát vagy pcsagatyát ha senki se lát.
2020. nov. 3. 13:15
 14/31 anonim ***** válasza:
3%

Telitalálat a kérdésed.

Pizsama felsőhöz felvettem ezt-azt és elmentem boltba.

Jó, oké, csinosra sikerültem. Aztán mikor elsétáltam egy srác mellett és már akkor éreztem hogy utánam fog fordulni. És utánam is fordult.

Közben éreztem hogy aááhhh, de ciki, hagyjál már.

Bár lehet hogy csak az a bajom hogy meg fog jönni.

2020. nov. 3. 13:24
 15/31 anonim ***** válasza:
91%

Nálam két oka van, hogy nem hordok "szexi" meg "nőcis" ruhákat:

- egyrészt mint írod is, gyűlölöm ha megnéznek, bámulnak

- másrészt nekem első a kényelem

2020. nov. 3. 14:14
 16/31 anonim ***** válasza:
48%

Ma már lobbiztam itt egyszer a nőiesség mellett, akkor is le lettem pontozva.

Igaz én még nem vagyok anyuka, de én szeretek csinosan öltözni, és szeretem ha jobban nézek ki mint a többi nő. Tudom ez ízlés kérdése, de nekem az a fontos, hogy magamat hogyan ítélem meg.

A necc harisnya valóban meredek az oviba, iskolába gyereket elhozni stb., viszont én nem értem az olyan anyukákat, akik a szülés után csak a gyerekért élnek és megszűnnek nők lenni. Értsd ezalatt, hogy slamposak, egyszerűen messzi ránézésre “anyuka” külsejük lesz.

2020. nov. 3. 14:34
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Lehet egyedül vagyok ezzel mint férfi, de én már 45 évesen magasról teszek a nőkre.

Belefáradtam a sok beteges fóbiájukba meg amikor ellent mennek önmagukkal.

Így ha esetleg nő közelében lennék, messzire elkerülöm.

Ha pedig szemkontaktust szeretne kialakítani, én elnézek másik irányba.

Így bízom benne nem sértem meg a nagyra nőtt egójukat...

F.45

2020. nov. 3. 14:36
 18/31 anonim ***** válasza:
96%

Én azért különválasztanék dolgokat.

Csinos, nőies, ízléses módon szexi ruhákat simán felveszek. Aki bámulni akar, az meg fog bámulni akkor is, ha póló van rajtam farmerrel, mert olyan az alakom (homokóra alkat, hangsúlyos mellek), majdnem ugyanolyan mértékben, mintha csinosan és nőiesen öltöznék fel... és alapvetően inkább az elegáns az én stílusom, mint a sportos.

Van az a típusú szexis öltözék, amit én nem vennék fel, mert egyrészt közönséges, másrészt ízléstelen, harmadrészt meg van, ami annyira direkt vonzza a tekinteteket, és nem a jó módon, ami már igencsak zavarna. Melleket konkrétan kipakoló ruhákban, áttetsző felsőben, fenékmutogatós forrónaciban, punit éppencsak eltakaró hosszú miniszoknyákban és minirucikban, nagyon tapadós csillogós / állatmintás / latex stb. ruhákban, neccharisnyában, durván kivágott-szaggatott cuccokban, csótányroppantó cipőben, nagyon durván magas sarkú cipőben nem járnék... illetve azt gondolom, hogy azt is meg kell nézni, hova megy az ember, és milyen alkalomra milyen ruhát vesz fel, hogy sminkeli magát. Szülői értekezletre vagy temetésre nem ugyabban a szettben mennék, mint egy buliba, randira vagy színházba

2020. nov. 3. 14:48
 19/31 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy ha ebben nősz fel, akkor nehéz ezt tudni. Én biztosan merészebben öltözködnék, ha mondjuk holnaptól nem lennének férfiak.
2020. nov. 3. 16:20
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Három okból nem öltözök szexis ruhába:

1. A szexis ruhákban meg lehet fagyni.

2. A szexis ruha és a körömcipő nagyon ritka esetben kényelmes.

3. Azt akarom, hogy az iskolában a mondandómra figyeljenek és ne a lábamra.

2020. nov. 3. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!