Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy férfi munkatársunk,...

Van egy férfi munkatársunk, aki falatnyi farmersortokban jár dolgozni. Hogyan szóljunk neki, hogy ez nem irodába való szerelés?

Figyelt kérdés
Holtbiztos, hogy azokat a minisortokat női osztályról szerzi be, a cipzár és egyéb dolgok eléggé árulkodóak azokon a sortokon. Szinte nincs is száruk. Mintha egy farmerbugyi lenne rajta, úgy néz ki bennük. Nem érzi ez a fickó, hogy gáz, ahogy öltözik?

2020. aug. 27. 11:36
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Te kis mimóza.
2020. szept. 2. 17:49
 52/59 anonim ***** válasza:

Szerintem te a harisnyás vagy, csak másik fiókkal, és élvezed, hogy saját magaddal vitázva provokálhatsz.

Mellesleg a főnök nem jogosan írja elő, hogy miben járjon dolgozni, amennyiben nincsen hivatalos, szabályos dress code (amit ne nagyon firtass, mert akkor sanszos, hogy te sem fogsz holmi “normális” bermudában bejárni, hordhatsz hosszút). Ennyit erről.

2020. szept. 2. 17:57
 53/59 A kérdező kommentje:
Mit vétettem én a sornak, hogy heteken át hófehér, meztelen férficombokat toltak a képembe? Ha legalább női combok lettek volna...
2020. szept. 2. 18:24
 54/59 A kérdező kommentje:
Javítva: sorsnak
2020. szept. 2. 18:24
 55/59 anonim ***** válasza:

47!

Oké, köszönöm a helyreigazítást.

Viszont! Kíváncsi lennék hogy ennél a kérdésnél a provokátorokat miért nem rakjátok helyre ha nem kéne senkibe sem belekötni??

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Amúgy de! Addig én is belekötök az ilyen kis csíra szharokba akik nem tudnak normálisan kommunikálni és csak gizdulnak....

2020. szept. 4. 12:31
 56/59 anonim ***** válasza:

Csíra szar te vagy továbbra is, mert leokádsz számodra ismeretlen embereket. Az nem indok, hogy “azé meeeee velem is ezt csináljaaaa ez meg az!”, mivel te mindenkit csesztetsz. Olyat is, aki semmit nem ártott neked.

Ja és. Tudod, másoknak van élete is és veled ellentétben nem érnek rá (gyökér) kérdésekre válaszolgatni non-stop. Beteges, hogy te odafröcsögsz szinte mindegyikhez.

2020. szept. 4. 16:45
 57/59 anonim ***** válasza:

Valahogy sejtettem a válaszod, te szhartelep diszkriminatív!

Mással semmi gond, itt mindenki fröcsöghet csak velem van a gond.

Az ilyen megkülönböztetöséget éltető szharládákat kéne a dunába lőni!

2020. szept. 7. 10:56
 58/59 anonim ***** válasza:
A harisnyás férfihez hasonló selejteket kéne a Dunába lokni
2020. szept. 7. 19:15
 59/59 anonim ***** válasza:

A kérdésemre válaszoljál légyszíves amit az 55-ös kommentben feltűntettem.

Vagy mivel részrehajlók vagytok így ez kivitelezhetetlen..?

2020. szept. 8. 08:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!