Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Össze szoktatok öltözni a...

Össze szoktatok öltözni a pàrotokkal?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy alkalomadtán előfordul, hogy például ha mentek valahová, akkor hasonló ruhát vesztek fel? Mondjuk mindketten fehér nadrágot vagy piros pólót például. Szoktatok ilyet csinálni? Ha igen, milyen sűrűn és hova vesztek fel hasonló szerkót, ha nem, akkor mi a véleményetek erről a dologról?

2019. jún. 30. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár férfiként furcsán néznek a sárga szoknyámban és a 46os strasszos bőrszandiban.
2019. jún. 30. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Csak ha esküvőre vagy egyéb alkalomra megyünk. Hasonló nyakkendő, ilyesmi. Egyébként rém nyálasnak gondolom.
2019. jún. 30. 17:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy összeöltözni nehezen tudunk, mindkettőnknek van egy piros inge és itt kifújt a dolog. Amúgy is ritkán van az életünkben jelesebb esemény, de akkor azért ügyelünk a harmonikus megjelenésre. Pl egyszer kék ruhát viseltem fekete csipkével, ő fekete nadrágot, fehér inget és kék nyakkendőt.

Most megyünk egy vacsorára étterembe, rajta kék-lila fehér kockás ing lesz, rajtam fehér ruha.

Tehát passzolunk egymáshoz de nem nézünk ki ikreknek.

Ez nem a nyálasságról szól. Egyszerűen szép ha egy pár összeöltözik, elegánsabb, szebb így a megjelenés. Szerintem az nem szép mikor teljesen más színekben, esetleg stílusban van a pár.

2019. jún. 30. 18:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Esküvőre mindig,de nálunk előfordul,hogy egy-egy sima napon is összeöltözünk,de akkor sem teljesen.Általában a színek harmonizálnak és a cipőink,mert mindketten nagy sneaker gyűjtők vagyunk.
2019. jún. 30. 18:43
 5/11 Metionin ***** válasza:
100%
Szándékosan nem, de mivel mindketten metálban toljuk, gyakran sikerül pl. ugyanannak a zenekarnak a pólója.
2019. jún. 30. 19:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék de sajna nincs egyforma ruhánk :(
2019. jún. 30. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
De minek ?
2019. jún. 30. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt akartam írni én is mint Metionin

A barátom metalban tolja én inkább a goth szubkultúra felé húzok.

Kb nonstop feketében járunk mindketten.

Így lehetetlen nem össze öltözni egymással.

2019. jún. 30. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem!
2019. jún. 30. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
hétköznap max véletlen ugyan olyan színű pólóba vagyunk eseményre megbeszéljük de ott se ragaszkodunk hozzá
2019. júl. 1. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!