Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy férfi munkatársunk,...

Van egy férfi munkatársunk, aki falatnyi farmersortokban jár dolgozni. Hogyan szóljunk neki, hogy ez nem irodába való szerelés?

Figyelt kérdés
Holtbiztos, hogy azokat a minisortokat női osztályról szerzi be, a cipzár és egyéb dolgok eléggé árulkodóak azokon a sortokon. Szinte nincs is száruk. Mintha egy farmerbugyi lenne rajta, úgy néz ki bennük. Nem érzi ez a fickó, hogy gáz, ahogy öltözik?

2020. aug. 27. 11:36
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
29%
Tessék körbe nézni az utcán egy férfit se látni picsa gatyába ergo nem normális ilyen rohadt egyszerű 😂
2020. aug. 27. 23:17
 32/59 anonim ***** válasza:

24-es

A harisnyás tud oltani?

Ugyanazt a 3 mondatot ismételgeti minden kérdés alatt xd

Ennyire telik tőle

2020. aug. 28. 09:09
 33/59 anonim ***** válasza:
21%

31.

Azért nem látsz amit kétszer sikerült megindokolnom és kétszer sikerült töröltetni!

De röviden annyi hogy a fiúkák egymásnak öltöznek, az olyanoknak akarnak megfelelni mint a kérdező és jómagad, magyarán rettegnek nehogy szó érje őket a nyári logikus öltözködésért , ezért inkább rohasszák magukat a szigorúan térdig érő egyen cuccukba.

Érdekes hogy a 80-as években nem volt sem gáz sem búzás, csak azóta amióta amerika sheggnyaló fiúkák ellesték a nyugat buta divatját.

Ennyi a lényege.

A 32-es meg mindég gyűlölködik , okoskodik ha ilyen jellegű a téma.

31.

Ne túlozzunk, én nem tartozom a rettegő eszetlen öltözetű fiúkák közé, nekem RÖVID nadrágjaim vannak.

2020. aug. 28. 13:06
 34/59 anonim ***** válasza:
6%

Biztos, hogy észre kéne vennie, hogy nem egy barlangban lakik egyedül, hanem egy társadalomban, ahol sok más embernek teljesen más az ízlése, mint az övé. Bizonyos szinten el lehet térni a normáktól, de ennek van egy határa, amibe ha bele se gondol, az egy súlyos probléma nála, esetleg nárcisztikus vagy autisztikus lehet. Ez pedig nem a kollégák hibája.

Ha tisztában van vele, hogy homlokegyenest szembe megy a normákkal, és tudatosan jár úgy egy MUNKAHELYRE (nem szórakozóhelyre!), amiről tudja, hogy másokat zavar, az megint egy másik dolog.

Normális emberrel meg lehet beszélni mindent, akkor is, ha nincs igazatok. Ez a felment a vérnyomása 220-ra arra utal, hogy vele van a gond. Intelligens ember nem kapja fel a vizet, hanem tudomásul veszi, hogy mások máshog ylátnak dolgokat, mint ő, amit megbeszélnek, és vagy azt mondja a végén intelligensen, hogy oké, nektek van igazatok, ezentúl nem ilyen ruhában fogok dolgozni járni, meggyőztetek, vagy azt fogja mondani, hogy oké, értem én, hogy titeket ez zavar, de én így érzem jól magam, nincs szabály arra, hogy nem öltözhetek így, és továbbra is így öltözöm. Ha más a reakciója, amire a 220-as vérnyomása utal, akkor a hiba az ő készülékében van, és az ilyen emberek okozzák valóban a legnagyobb problémát a családokban, munkahelyeken, mindenhol. (Talán jól értettem, hogy próbáltak beszélni vele és akkor ment fel a vérnyomása 220-ra.)

Persze, ha más meg egy feszületet tesz a nyakába, vagy egy kereszt vagy bibliaidézet van a pólóján, ami jól látható, akkor megy a cikizés, piszkálás, szólnak neki, azt ugye már szabad nem elfogadni, ezt meg nem? Akkor talán egyformán el kellene fogadni minden szokatlan dolgot, vagy akkor csak a normákat kellene elfogadni. És nyílván ugyanúgy a bibliaidézetessel is meg lehetne beszélni, hogy figyelj, miért hordasz ilyet, ő elmondja, hogy miért, meg lehet beszélni, kit zavar és miért, stb.

2020. aug. 28. 14:05
 35/59 anonim ***** válasza:
90%

34.

Teljesen jól írod, én mint ateista tegyem szóvá a kolléganőmnek, hogy a pulcsin belül hordja a keresztet a nyakában és ne kívűl mert engem frusztrál.

Ez így szerinted fer dolog lenne? Kedves kérdező és vele egyettértők!

Nem! Mivel a testén viseli az intimszféráján belül tehát fizikálisan senkit nem zavar.

Akit igen, akkor azokban van a baj, mivel semmi közük hozzá!

Állítólag jogállamban és szabadságban élünk.

2020. aug. 28. 14:23
 36/59 anonim ***** válasza:

34-es, rosszul értelmezted, (a kérdező szerint) a (hírhedt provokátor) harisnyás válaszolónak ment fel a vérnyomása (szerinte). Nem a kollégának.

Egyébként meg nincsenek semmi ilyen “normák”. Munkahelyi dress code, egyenruha van. Amúgy meg mindenki azt vesz fel, amiben jól érzi magát, pont ahogy írtad, nyilván közszemérmet nem sérthet. Nehogy már Őfelsége a kérdező miatt ne vehesse fel azt, amit ő akar. De a többiek is a saját dolgukkal foglalkozzanak. Vagy menjenek olyan helyre dolgozni, ahol kapnak egyenruhát, nehogy valaki megsértse a kis lelkecskéjüket.

Olyat amúgy speciel még sosem láttam, hogy egy kereszt medál miatt megszóltak valakit. De ez pont ugyanaz a kategória, mint a kérdező pattogása. Vagy akkor tiltsuk meg azt is, hogy a kövérek szűk ruhákat hordjanak, a nők nadrágot ne vehessenek, szoknyából is csak hosszút, a férfiak csőgatyája is tiltólistás, csak szigorúan bő lehet és nem ám térdig érő.

2020. aug. 28. 14:38
 37/59 anonim ***** válasza:
0%

36.

Teljesen nyugodt vagyok.

És tudod miért? Mert látom másoknak mennyire megy fel a vérnyomása egy nyári viselettől ha nem az egyenruhába rohassza magát mint a többi IGAZI FÉRFI.

Igaz? Vádligatya!

2020. aug. 28. 14:43
 38/59 anonim ***** válasza:
9%

Ez amúgy olyan, hogy lehet izmozni, hogy hú mennyire joga van mindenkinek azt venni fel, amit akar. Csak ugye lehet, senkinek nem érdeke pont ott dolgozni, és ha lehet máshol is, munkahelyet vált, és ez meg a munkahelynek nem jó, ha tegyük fel, nem hiperrugalmas ultraliberális emberek mennek oda dolgozni, akkor magára marad a főnök a nárcisztikus dolgozójával és csinálhatnak ők mindent.

Én legalábbis nem vagyok rászorulva semmilyen munkaadó vagy munkahely kegyeire, és ha zavar valami, eljövök, ilyen egyszerű. És hogy pont a jó vagy pont a rossz munkaerőt veszti így el a főnök, az majd kiderül. Vannak igényes emberek, akik nem csak másoktól várják el az igényességet, de önmagukkal szemben is igényesek és komolyan veszik a munkahelyet, ameddig az is komolyan veszi őket.

2020. aug. 28. 15:40
 39/59 anonim ***** válasza:
38 És a következő munkaadódnak mit mondasz majd, eljöttem az előző helyről, mert nem tetszett az egyik kolléga öltözéke? Biztos nagyon nagy tekintélyed lesz majd.
2020. aug. 28. 16:03
 40/59 anonim ***** válasza:
66%

Nárcisztikus pont az az ember inkább, aki csak a saját véleményét tartja jónak, ráerőlteti másokra, mindenkit leszól, aki nem ért egyet vele és szrt is kever ráadásul.

Na ez pontosan a kérdező, nem pedig egy random kolléga, akinek annyi a “bűne”, hogy neki nem tetsző ruhákat hord. Ezen izmozz inkább.

Egy ilyen dolgozó nyugodtan mehet a pcsába, mert csak szítja a feszültséget. Ja és az általad burkoltan lefikázott “ultraliberális” ember nagyon is jó a cégnek, mivel elvégzi a munkáját és még szrt se kever. De senkit nem érdekel az sem, ha nem fogad el a magánéletben ezt meg azt valaki, a lényeg, hogy dolgozzon normálisan és ne a feszkót gerjessze.

Az nem jó munkaerő, aki bomlasztja a közösséget. Pont. Érdekes, a kérdezőn kívül senkinek nincs baja azzal az emberrel (legalábbis nem írta), még az árulkodáshoz is úgy kellett társat szereznie. Szóval a közösségbontó emberke történetesen épp ő.

2020. aug. 28. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!