Rock fesztiválra ez a szerelés mennyire jó? Szerintetek kirívó leszek, és a pasik oda fognak jönni esetleg csak megbámulnak? Vagy semmi extra?
Régóta szeretnék neccharisnyát felvenni valahova, de normál bulikba nem tartom odavalónak.
Szóval: egy kisebb-közepes szemű neccharisnya, az szombfelsöig érő rövidnadrág, sportcipő, és valami ujjatlan póló.
Még nem igazán voltam ilyen fesztiválon és jön velem a barátom is, aki elég féltékeny típus, nem szeretném ha ebből veszekedés lenne, ha esetleg kirívó leszek és pasik "zaklatnak"
Amúgy testalkatra semmi extra pici mell kicsit nagyobbacska fenék 165 centi 57 kg 18èv
Válaszokat köszi.
Rock Balaton de ott még lesz eltolás valószínűleg augusztus 15 utánra
Zorall pedig augusztus vége az már tartható.
Augusztus 15 utánól szeptember közepéig rengeteg feszt lesz. (Eddigi ábra szerint.)
Én ilyen szerelést normál napokon is láttam lányokon :D
Őket eléggé meg szokták bámulni a férfiak, de szerintem egy fesztiválon ez nem kirívó.
Ha nézni is fognak maximum szánalomból..
F.
Rockfeszten 10 lányból 8 kb ilyen szerkóban tolja.
Nyugodtan felveheted.
Ne a pasid miatt ne vedd föl ha neked tetszik! Ha téged nem zavar hogy bámul valaki, ha téged nem zavar hogy időnként bepróbálkoznak és le kell őket szerelned, akkor a pasidat se zavarja!
Amúgy nekem tetszik a szerelésed így elmondás alapján, biztos jól fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!