Van egy férfi munkatársunk, aki falatnyi farmersortokban jár dolgozni. Hogyan szóljunk neki, hogy ez nem irodába való szerelés?
Miért is rohaszto a térdig érő farmer kedves harisnyás? Ha nem tapad akkor nagyon jól szellőzik nem meleg.
Ennyit erről
Figyelj vádligatyás!
Ha már a térdedig ér akkor miért nem vesztek fel egy vékony nyári vászon hosszúnadrágot ami szintén nem tapad és abban megint csak nincs meleg.
Illetve nincs olyan vicces barnulás hogy hófehér combikák, barna vádlikák.
A strandon is döltem a röhögéstől mikor kijött a vízből egy ilyen igazi waterman térdig érő bőszárú kis szoknyájába, lépni alig tudott mert rá tapadt mindenhol, ha elment a nap vacogott mert nem száradt meg ez a szhar rajta, de a lényeg hogy a víz alatt is FÉRFINEK látszódjunk mert enélkül búza vagy nő lehetsz csak. A mai trendet követve...
Már azon is gondolkoztam, hogy vajon az ilyen hiú fiúcskák dugáshoz nekivetkőznek, vagy ott is dugdossák a combikájukat..?
Te mi phaszt jössz itt bármilyen “fordított” helyzettel? Ki írt itt ilyet, hogy az normális?
Elárulom, nem. SEMELYIK SEM AZ. Te sem tudom, mire fel mersz beugatni számodra ismeretlen embereknek. Nem tehetsz te meg semmit, mert senkinél sem vagy több. Cseszheted az állítólagos testépítésed (bár az nem a női nacikákban járó látens homokosokra jellemző, szóval erősen kétségbe vonom, hogy igazat mondasz-e, de ok, biztosan), ha egyszer majd egy jóféle küzdősportolón kezdesz el rihegni-röhögni. Vagy egy izmossal már nem mersz leállni kötekedni, csak véznákkal, netán 70 éves bácsikkal?
Nem hinném hogy bevernék a képem 25 év intenzív testépítés igazi állatot csinál az emberből kinézetikeg és testi fizikai erőben is.
A gizda kisfiúk nyílván nem mernek beszólni, de a hozzám hasonló adottságokkal rendelkező egyének is csupán végignéznek rajtam.
Egyébként bárkinek nekimegyek kortól nemtől függetlenül, a nevelésemnek köszönhetően és a heves vérmérsékletem miatt.
Az igazamért, elveinért meg kell küzdeni, így neveltek.
És mivel szabad országban élünk ez a szabadság a ruha kiválasztására és viselésére is vinatkozik.
Ha nekem az tetszik ami, ahhoz senkinek semmi köze.
“Ha nekem az tetszik ami, ahhoz senkinek semmi köze.”
Ahogy neked se ahhoz, hogy másnak meg más jön be. Nincs jogod röhögni senkin meg beszólni neki. És de, nagyon is neked mehet valaki, hiába pattogsz itt az állítólagos “állat” külsőddel.
Cseszhetsz mindent, ha majd egy erélyes pl thai boxolóba állsz bele. Vagy kérdezem továbbra is, izmosakba nem mersz, csak nálad gyengébbekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!