Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti push-upos melltartó...

Lányok! Ti push-upos melltartót hordotok vagy simát?

Figyelt kérdés
Én nekem borzasztóan kényelmetlen a push-upos...

2020. aug. 24. 20:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

A kosaras mellem van, és a boltokban általában az ekkora melltartók legnagyobb része push up. Régebben még próbáltam keresni olyan melltartót amiben van merevítő és vékony szivacs, de nem push up, de sajnos nagyon keveset találtam és azok nem voltak kényelmesek, mert valahogy a formájuk nem passzolt a mellemre. Végül találtam néhány olyat, ami push up, de csak egy kicsit, és pont passzol, szóval azóta olyat hordok.

De azokat amikben van vagy 5 centi szivacs, nem tudnám hordani, az már kényelmetlen meg szerintem furcsán is néz ki.

2020. aug. 25. 15:55
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

Néha melltartó nélkül megyek ki.

Munkában inkább simát veszek fel, alkalmakkor push-up. Mindet szeretem!

2020. aug. 25. 16:28
 23/26 Metionin ***** válasza:
90%
Bralettet vagy sport topot vagy semmit. Egy pánt nélkülim van amiben egy nagyon vékony szivacs van.
2020. aug. 25. 18:09
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Simát.
2020. aug. 26. 22:36
 25/26 anonim ***** válasza:
89%
Elvileg push-up(ez volt a cimkére írva), gyakorlatilag egy sima vékony szivacsos-merevítős melltartó.
2020. aug. 27. 01:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Simát.
2020. okt. 8. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!