Lányok, nők, ti milyen melltartót hordotok? (nem méret)
Esetleg mit tudtok barátnőkről? Ahol én járok, a boltok kínálatának 80-90%-a (van hogy brutális) push up.
Ez arányban van a kereslettel? Vagy ezt akarják ránk tukmálni? Ti nem tartjátok gáznak, hogy a melltartótok fele kamu? Én ezt érezném, ezért nem veszek olyat.
Nekem rosszul esik, hogy már én vagyok kevésbé vonzó, ha nem nyomom az égbe a mellem...
Nekem az fontos, hogy ne legyen benne merevítő és oldalvarrás, hogy kényelmes legyen. Van benne olyan beépített szivacs, szóval egy része vastagabb az anyagnak, de nem olyan durva, ami felnyomná a nyakamba :D
Egyébként a barátnőimen is azt veszem észre, hogy az a fontos, hogy kényelmes legyen.
Én legszívesebben nem is hordanék melltartót, mert utálom, de muszáj, mert különben meg bámulják az embert.
De már párszor megemlegettem azt a bolondot, aki egyáltalán feltalálta :D
Az a baj hogy mindenki mást nevez push-upnak. Mondjuk az én méretemben nem csinálnak vastag szivacsosat :), egy Wonderbra-m van aminek a fazonja push-up, bár valójában összefele nyomja a melleket. Nekem a legfőbb szempont hogy megfelelő méret legyen és merevítős, illetve mindig megnézem hogy ha visszaveszem a pólóm, úgy hogy áll.
Az tényleg elég meglepő hogy van üzlet (ami amúgy fehérnemű üzletnek meri nevezni magát), ami gyakorlatilag egyféle fazont tart sokféle színben. Röhej. A méretválasztékot akkor még meg sem említettem. Elég sokan megveszik mert olcsó és mert ott van :s.
Engem is marhára idegesít, hogy úgy kell levadászni a nem push-up melltartót. Meg amúgy azt nem értem végképp, hogy ilyen méretben (D kosár) ki a fene akar még nagyobb melleket? Ebben mi a logika? :D
Meg amúgy is nehéz rendeset venni, mert a merevítő, az mindből kijön előbb-utóbb, és azért tízezreket nem fogok kiadni egy melltartóért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!