A nejemnek 75 a mell alatti bősége és 94 a mellbősége mekkora melltartot vegyek ajándékba? Meg akarom lepni. De ki van vágva a melltartoibol a méret.
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 20:49
2/11 anonim válasza:
Az, hogy 75ös kell az biztos. Azután van A B C D méret, ez a kosár mérete, amely a 94től függ. Szerintem, és ebben nem vagyok biztos, az B vagy C lesz. De mindenképp kérdezd meg az eladót, vagy úgy vedd, hogy ki lehessen cseréltetni.
4/11 anonim válasza:
vagy vigyél egy melltartót magaddal otthonról mintának ;)
5/11 anonim válasza:
biztos hogy nem B, nekem 75 mell alatt és 90 mellnél, és nekem C kell, szóval vagy neki is C, vagy D.
de egyébként az eladó ezt pontosan meg tudja mondani
6/11 anonim válasza:
nem kötekedésből kérdem de... azt tudod mennyi a mell alatti bősége stb, de a méretét nem? vagy lemérted amíg aludt? :D
7/11 anonim válasza:
8/11 tekike99 válasza:
10/11 anonim válasza:
Amikor nekem kb 92 cm volt a mellbőségem (mell alatt 73 cm), minden táblázat ellenére nagyon szorított a 75D-s melltartó.
Most kb 88 cm lehet, és van 75D-s, 75C-s, 70D-s és 70C-s melltartóm is. Nem egységesen vannak méretezve úgy néz ki.
A helyedben én elvinnék egy melltartót, és egy ugyanakkorát vennék a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!