Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Van egy kisebb komplexusom. Tehát hogy kicsinek tartom a melleim eddig még csak en mondtam ezt de kivancsi vagyok ti véleményetekre is. Szoval 75D-s melltartot hordok ez a méret kicsinek számit?
szóval ennyire nem vagy tisztában a melltartók méretezésével?
biztos hogy ez a Te méreted? a nagy cicik C-s kosárral kezdődnek, aztán jön a D.
nekem is 75D van, vékonyabb alkatú vagyok és ezért zavar is, hogy nagyobb a mellem. :OO
ez a kérdés vagy nagyon kamu vagy te most vagy nagyobb melltartót hordasz a kelleténél, mert a Cre már sokan azt mondják hogy nagy vagy a magasságod miatt tűnhet kicsinek, ha ilyen 175 felett vagy.... másra nem tudok gondolni
Nekem nagyon sántít a kérdés, főleg az utolsó mondat miatt. Az addig OK, hogy kicsinek érzed, mivel ez teljesen szubjektív dolog. Valamikor volt a TV-ben egy nő, aki a darabonként 6000cm3-is (azaz összesen 12 liter szilikon!) melleit is kicsinek érezte...
De hogy fingod sincs arról, hogy a D-kosár kicsinek vagy nagynak számít? Ezek szerint felétek a fehérnemű boltokban szinte csak F, G, H méreteket lehet kapni, a pici D-re meg vadászni kell a gyerekrészlegen. Esélyesebb hogy hapsi vagy, és ki tudja milyen indíttatásból írtad ki ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!