Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen márkájú melltar...

Lányok! Milyen márkájú melltartót hordotok szívesen? Mi a kedvencetek, és mi a márkája?

Figyelt kérdés

2012. okt. 13. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Én Tezenis márkájú melltartókat hordok. Tezenis a kevencem, és Tezenis márkája. :)
2012. okt. 13. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
+d
2012. okt. 13. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Triumph:]
2012. okt. 13. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Triumphot használok, van itt a közelben egy outlet bolt, ahol olcsón lehet kapni ilyen márkájú, jó minőségű darabokat.
2012. okt. 13. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a Takko-ban veszek melltartót. Nem túl drágák, nagyon szépek, és fazonban is találok mindig olyat, amit én szeretek. :))
2012. okt. 13. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Tezenis az abszolút kedvenc. Mindig találok valami jót, szépek, kényelmesek és árban is kedvezőek.
2012. okt. 14. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Változó, hogy hol veszem, épp, ahol találok kedvemre valót (árban és fazonban)

Jelenleg a C und A - ból származó 2 db Lingeria márkájú a kedvenc, de most vettem az egyik kínaiban jó minőségűeket.

A márka megtalálása nem annyira fontos, mint a megfelelő forma és méret kiválasztása. Sokan mondták, hogy vegyek Triumphot, mert milyen jó, de sajnálok annyi pénzt áldozni egy melltartóra, pedig tudom,hogy jó minőségűek, mert az egyik barátnőm csak ott tud magának venni melltartót (D vagy E kosarasat hord)

2012. okt. 14. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon nagy kosarasokat hordok, abban szeretem a Felinát de szeretem az Anita és Freya márkákat is. Triumph-ban szinte sosem kapok méretet.
2012. okt. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!