Hol lehet kapni A-s, vagy AA-s melltartót?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 19:22
1/7 anonim válasza:
A-st szinte bárhol (Kínai üzletek, Tesco, Triumph...)
AA-st már nem annyira egyszerű, nagyon nem is láttam még...
2/7 anonim válasza:
A-sat találsz kínaiban,szaküzletekben(triumph,tezenis,victoria's secret....stb),és ruhaüzletekben(pl h&M,C&A,New Yorker...)is találsz AA-sat fehérneműboltokban ajánlom hisz erre szakosodtak biztos elég nagy a választék...
3/7 anonim válasza:
AA-sat keresek már egy ideje, sikertelenül. A-s meg mindenhol van.
4/7 anonim válasza:
Múltkor a Tescoban láttam AA-s kosaras melltartót. Nem a női részen van, hanem a gyerekosztályon. Vidám színeket kell keresni :) Csak olyanban láttam, ha jól emlékszem.
A-s a legtöbb helyen van, én Tezenisbe járok, nekem az jött be. De az egy sokkal gyakoribb méret, mint az AA.
5/7 anonim válasza:
Kínaiban is van AA-s csak ott mindent elszámoznak, de szerintem találnál olyat, ami rád jó! (Meg a kínaiaknak is alapból kicsik a melleik, múltkor nagyon durván kis melltartókat láttam kínaiban, úgyhogy biztos találnál.)
6/7 anonim válasza:
Kicsit off leszek: utolsó, én is kínaiban láttam már borzasztó kicsi melltartókat, jóformán inkább tini-topokat, vagy merevítős melltartó-szerűségeket. És ott a számozás alapján szerintem AA volt.
7/7 anonim válasza:
A Kínaiakhoz annyit fűznék hozzá, hogy én tavaly vettem 75B-et(nem lehetett felpróbálni) és hát 3x is belefértem.
A-at alig találni, itt a Tescoban nincs.
Szóval a neten mindent megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!