Lányok! Ti push-upos melltartót hordotok vagy simát?
Figyelt kérdés
Én nekem borzasztóan kényelmetlen a push-upos...2020. aug. 24. 20:47
11/26 anonim válasza:
Alapjáraton semmilyet, de ha a ruha megkívánja, akkor simát.
12/26 A kérdező kommentje:
8as
Ugye? Én is keresnék és kb van 1-2 push-up nélküli, a többi meg mind tele szivaccsal
2020. aug. 25. 09:23
13/26 anonim válasza:
Szerintem az összes nőnek kéne hordani push up ot, akinek A vagy B kosaras melle van...
15/26 anonim válasza:
Mert szerintem az nagyon kicsi.
16/26 anonim válasza:
#13,15
Ja persze, majd pont azért fogok kényelmetlen szarokat hodani, mert nincs tejcsárda a mellkasomon. Hagyjuk már 🙄😂
Aki szép, csinos az kis és nagy mellel is az, akinek meg az össz vonzereje egy F kosaras mell az igazából nem szép.
17/26 anonim válasza:
Simát, abból is merevítő nélkülit. Közepes méretű mellem van, ha feltolom, akkor nekem már furcsán nagynak tűnik. Egyszer mentünk esküvőre, nézegettem, hogy milyen lenne a kiválasztott ruhám egy push up-al, de szerintem látványra leginkább olyan volt, mintha egy fenék lenne a dekoltázsom helyén, úgy össze nyomta.
18/26 anonim válasza:
Hordok mind a kettőt. A push upp nekem kényelmesebb. Eleg nagy melleim vannak és az jobban tart. Elég durva úgy a dekoltázsom 😃. 24 éves lány.
19/26 anonim válasza:
Push-up, de nem giga nagy szivaccsal, csak kicsit olyan. Mivel a legelsőm is ilyen volt, így a sima borzasztó kényelmetlen nekem.
20/26 anonim válasza:
Régebben csak push-upot hordtam, de 1-2 éve inkább a kényelemre helyezem a hangsúlyt, így újabban merevítő nélküli, simát szeretek hordani. 29 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!