Lányok! Hány db olyan melltartótok van, amit hordotok is? Mennyi az ideális?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 15:41
1/12 anonim válasza:
Kb. 7-8 db van, amit szoktam hordani (egyszerre csak egyet), ha változik a méretem, vagy elhasználódik, veszünk újat.
3/12 anonim válasza:
Kb. 4-5 db van, amit hordok is.
4/12 anonim válasza:
Kb. 15 darab van, de van köztük olyan, amit szinte sose hordok, mert nem kényelmesek (a legtöbbet használtan kaptam rokonoktól, nekünk nincs pénzünk ruhákat venni). Amiket szoktam hordani, az kb. 8-9 db.
5/12 anonim válasza:
10-11 db. amit rendszeresen hordok
6/12 anonim válasza:
Kb. 10 olyan van, amit hordok + néhány, ami nem kényelmes, ezért azokat nem.
Szerintem az a lényeg, hogy legyen mindenféle ruhához megfelelő melltartód, pl. pántnélküli, sima fehér vagy testszínű kicsit átlátszóbb blúzok alá, sportmelltartó, stb.
7/12 anonim válasza:
most dobáltam ki, amiket nem hordok. maradt 3..:D most készülök még 2-3at beszerezni. szerintem 5-6 bőven elég :)
8/12 anonim válasza:
Nekem sajnos csak 3 van, amit hordok.
20/L
9/12 anonim válasza:
Én 2-t hordok, bőven elég az. 21L
10/12 anonim válasza:
kettőt hordok,fekete-fehér
Van még fehér kettő de azokat nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!