Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj ha egy lány nem öltözik...

Baj ha egy lány nem öltözik kimondottan nőiesen?

Figyelt kérdés

Szóval általában nadrágot hordok (vagy fekete vagy farmer színűt), hozza meg vagy rövidujjú pólót vagy egy pulcsit az időjárástól függően. A magassarkúakat sem szeretem, inkább sima sportcipő vagy bakancs. Tudom, nagyon snassz, de nem érzem magam jól a nőies darabokban. Oké, van pár felsőm ami csajos, tehát csipkés, állatmintás, kivágott stb, de nem vagyok egy szoknyás cicabab típus. Ez gond lehet a pasiknál? Idén kezdek új sulit és szeretnék jó benyomást kelteni.

Kb ilyesmi szetteket hordok:

[link]

[link]

2020. aug. 15. 15:25
1 2 3 4
 31/36 FoxtrotLidérc ***** válasza:

28. Ha már személyeskedünk... EGYSZER SEM mondtam "ismeretségünk" kemény fél éve alatt, hogy mit vegyél fel. Tőlem akár dínós pizsamában, meg kalózsipkában is verethetnéd, sz**nék bele. Ami veled kapcsolatban kiverte nálam a biztosítékot, az az erőszakos hangnem, amit megütsz azokkal szemben is, akik uram bocsá' elfogadnak, de más a preferenciájuk, vagy kulturált hangnemben megmondják, hogy nem értenek veled egyet (akik instant beléd állnak, azok megint más lapra tartoznak). Nyugodtan visszaolvashatsz, és megpróbálhatod értelmezni az elhangzottakat. Ezen gondolkozz el...

Ps.: "Patkány vagyok, de nem féreg." :D

2020. szept. 9. 23:30
 32/36 anonim ***** válasza:

A mások bhuzázása egyikőtöket sem zavar?

Csak velem van gond?

Az itt megszokott, hogy lebhuzizzuk egymást?

2020. szept. 10. 07:02
 33/36 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Pont ezt ugatom, jóember! "Akik instant beléd állnak, azok megint más lapra tartoznak", ha figyeltél.
2020. szept. 10. 09:03
 34/36 anonim ***** válasza:
33. Aki tudja, hogy nem igaz, miért venné fel? Azért, mert annyira sértődékeny, hogy még a semmi is zavarná. Tudod mennyit érne nálam az, ha valaki leb*zizna? Mint egy fuvallat. Valaki kimondta és elszállt a semmibe. Ennyi. Csak az sértődik meg az ilyeneken, aki meg is akar és akire igaz.
2020. szept. 10. 10:00
 35/36 anonim ***** válasza:

Én meg azt ugatom, hogy miért van itt részrehajlás?

Csak a fiúkat homározzák, de ha lány vesz fel férfi ruhát azt még támogatják is.

2020. szept. 10. 11:06
 36/36 anonim ***** válasza:
36. És te ezt az alapján állapítottad meg, mert láttál pár ilyen kérdést a gyakorin? Nincs szó részrehajlásról, én mindig csak a véleményemet védem. Hogy valaki egyetért-e velem vagy sem, az az ő dolga. Na de amit akartam ezzel kapcsolatban, azt leírtam, többször felesleges szerintem, te meg rágódj tovább azon, kinek mit kell felvenni. Ha szerinted rendben van, hogy férfiak járkálhatnak tangában, de egy nő nehogy fel merjen venni egy kapucnis felsőt, akkor oké. Amúgyse a ruha teszi az embert, ahogy az egyes esetekben látszik is...
2020. szept. 10. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!