Baj ha egy lány nem öltözik kimondottan nőiesen?
Szóval általában nadrágot hordok (vagy fekete vagy farmer színűt), hozza meg vagy rövidujjú pólót vagy egy pulcsit az időjárástól függően. A magassarkúakat sem szeretem, inkább sima sportcipő vagy bakancs. Tudom, nagyon snassz, de nem érzem magam jól a nőies darabokban. Oké, van pár felsőm ami csajos, tehát csipkés, állatmintás, kivágott stb, de nem vagyok egy szoknyás cicabab típus. Ez gond lehet a pasiknál? Idén kezdek új sulit és szeretnék jó benyomást kelteni.
Kb ilyesmi szetteket hordok:
28. Ha már személyeskedünk... EGYSZER SEM mondtam "ismeretségünk" kemény fél éve alatt, hogy mit vegyél fel. Tőlem akár dínós pizsamában, meg kalózsipkában is verethetnéd, sz**nék bele. Ami veled kapcsolatban kiverte nálam a biztosítékot, az az erőszakos hangnem, amit megütsz azokkal szemben is, akik uram bocsá' elfogadnak, de más a preferenciájuk, vagy kulturált hangnemben megmondják, hogy nem értenek veled egyet (akik instant beléd állnak, azok megint más lapra tartoznak). Nyugodtan visszaolvashatsz, és megpróbálhatod értelmezni az elhangzottakat. Ezen gondolkozz el...
Ps.: "Patkány vagyok, de nem féreg." :D
A mások bhuzázása egyikőtöket sem zavar?
Csak velem van gond?
Az itt megszokott, hogy lebhuzizzuk egymást?
Én meg azt ugatom, hogy miért van itt részrehajlás?
Csak a fiúkat homározzák, de ha lány vesz fel férfi ruhát azt még támogatják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!