Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj ha egy lány nem öltözik...

Baj ha egy lány nem öltözik kimondottan nőiesen?

Figyelt kérdés

Szóval általában nadrágot hordok (vagy fekete vagy farmer színűt), hozza meg vagy rövidujjú pólót vagy egy pulcsit az időjárástól függően. A magassarkúakat sem szeretem, inkább sima sportcipő vagy bakancs. Tudom, nagyon snassz, de nem érzem magam jól a nőies darabokban. Oké, van pár felsőm ami csajos, tehát csipkés, állatmintás, kivágott stb, de nem vagyok egy szoknyás cicabab típus. Ez gond lehet a pasiknál? Idén kezdek új sulit és szeretnék jó benyomást kelteni.

Kb ilyesmi szetteket hordok:

[link]

[link]

2020. aug. 15. 15:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Ha szerinted elég általános szerelés akkor előbb miért írtad, hogy fiúkon nem nagyon láttál ilyet?

Amúgy igen, szoknya és egy elegánsabb cipő máris jobban mutat egy nőn.

És vannak csajosabb felsők is.

A patkányokkal is kell foglalkozni mert sokat képzel magáról.

2020. szept. 9. 07:19
 22/36 anonim ***** válasza:
Fiúkon nem láttam olyat, ami a képen van, mert azok női ruhák. Ezekszerint feleslegesen írtam már ki ezt kétszer. Nem másról, erről a ruháról beszélünk. És pont azzal foglalkoznál, aki amúgyis sokat képzel magáról? Ezzel csak adod alá a lovat. Lesz*rod és nem lesz kin kiélnie magát.
2020. szept. 9. 07:31
 23/36 anonim ***** válasza:
A képen melyik a női ruha szerinted?
2020. szept. 9. 07:57
 24/36 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Ez nem is kérdés.
2020. szept. 9. 09:48
 25/36 anonim ***** válasza:

....érdekes, én férfiként hordok szürke kapucnis felsőt meg super skinny farmert.

Ezek attól női ruhák mert a képen egy lányon vannak?

2020. szept. 9. 11:01
 26/36 anonim ***** válasza:
Basszus, női ruhadarabok, nem azt írtam, hogy nem való férfiaknak hasonló fazonban. Nem arról van most szó, hogy farmer vagy kapucnis felső, hanem magáról a ruháról, ami a lányon van. Vagy legalábbis én egész végig arról beszéltem. Hol írtam én olyat, hogy férfire nem való a farmer vagy a kapucnis felső? De ezen lovagolunk már nem tudom mennyi ideje. Olyan nehéz felfogni, hogy le kell sz*rni azt, akinek nem tetszik a ruhád? Ha tőled nem várja el senki, hogy mibe öltözz, akkor miért érdekel téged az, hogy más mit mond?
2020. szept. 9. 11:47
 27/36 FoxtrotLidérc ***** válasza:
26-os: A tagnak beszélhetsz, amennyit akarsz. Szelektív a látása, és a szövegértés is hagy némi kívánnivalót maga után... Sajnos tapasztaltuk.
2020. szept. 9. 13:31
 28/36 anonim ***** válasza:
28. Mégsem ő hívta a másikat patkánynak... És azt is leírtam már, hogyha nem érdekel, akkor nem kell foglalkozni vele. Komolyan, ilyeneken akadnak fenn az emberek, hogy más szerint hogyan kell öltözni? Ha akarnám, pizsamában tölteném el az egész napot az utcán és senki nem szólhatna bele. Tényleg... Lehet, hogy egyszer megcsinálom XD. Kíváncsi vagyok az emberek reakciójára.
2020. szept. 9. 14:35
 29/36 anonim ***** válasza:

Patkánynak nem is de sértő megjegyzése volt az imént, mellesleg a bhuzizás sem áll távol tőle.

Most akkor...?

Amúgy jó hogy bejelentkezett mert legalább igazolta, hogy nem a levegőbe beszélek.

2020. szept. 9. 15:44
 30/36 anonim ***** válasza:
Hát tényleg meghalok rajtad. Amit állítasz, 100%-ig hiszed igaznak, csak az nem biztos, hogy úgy van. Mivel igazolta, hogy nem a levegőbe beszélsz? Elmondta rólad a véleményét, de egyetlen csúnya szót sem használt. Ha nem akarod, ne vedd fel. Hol itt a gond?
2020. szept. 9. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!