Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj ha egy lány nem öltözik...

Baj ha egy lány nem öltözik kimondottan nőiesen?

Figyelt kérdés

Szóval általában nadrágot hordok (vagy fekete vagy farmer színűt), hozza meg vagy rövidujjú pólót vagy egy pulcsit az időjárástól függően. A magassarkúakat sem szeretem, inkább sima sportcipő vagy bakancs. Tudom, nagyon snassz, de nem érzem magam jól a nőies darabokban. Oké, van pár felsőm ami csajos, tehát csipkés, állatmintás, kivágott stb, de nem vagyok egy szoknyás cicabab típus. Ez gond lehet a pasiknál? Idén kezdek új sulit és szeretnék jó benyomást kelteni.

Kb ilyesmi szetteket hordok:

[link]

[link]

2020. aug. 15. 15:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
10. Tőled ki várja el azt, hogy hogyan öltözködj? Ha senki, akkor nem mindegy? A lényeg, hogy neked senki elvárásának nem kell megfelelned.
2020. szept. 7. 22:24
 12/36 anonim ***** válasza:

11.

Ki várja el? Olvass itt körbe azoknál a kérdéseknél ahol egy férfi lányosabban öltözködik, akkor mindenki nekiesik hogy ez nem férfias..

Most akkor..?

2020. szept. 8. 07:09
 13/36 anonim ***** válasza:
Nem is láttam még ilyen kérdést.
2020. szept. 8. 08:19
 15/36 anonim ***** válasza:
(És tényleg valaki elmenti ezeket csak az ilyen esetekre XD) Na de... A kérdezők ezeket vagy komolyan gondolták vagy nem. A válaszok pedig megoszlanak. Van aki lesz*rja és van aki szép magyar szokás szerint egyszóval odalöki, hogy b*zis. De igazából a kutyát se érdekli, hogy a másik mit hord a nadrágja alatt és milyen színű. Ha neki tetszik, hát vegye fel. Mondjuk azt nem tudom, melyik fiú hord olyan ruhát, mint ami itt a képen van, de mindegy.
2020. szept. 8. 10:33
 16/36 anonim ***** válasza:

Nem kell elmentened, a megválaszoltjaidban minden kommentelt válasz meg van...

Látom nem rég regiztél.

De mint láttad igazam van.

Nem tudom melyik képre gondoltál.

2020. szept. 8. 10:41
 17/36 anonim ***** válasza:
Nem, egy jóideje itt vagyok, csak számomra felfoghatatlan az, hogy ennyire zavar téged a téma, ha minden ilyen kérdésnél válaszolsz. És arra a képre gondoltam, ami ennél a kérdésnél van. Azt, hogy igazad van, nem tudom, miből szűrted le. Leírtam a véleményem a kérdésekről. Azt írtam, a válaszok megoszlanak. Ez nem tükrözi teljesen azt, hogy bárki elvárná a férfiaktól, hogy mit hordjanak. Most éppenséggel megkérdezték, de ki látja az utcán, hogy tangát vettél fel vagy harisnyát. A rózsaszín nadrágnál legtöbben egyetértettek. Női nadrágot pedig hordjon az a férfi, aki nem szégyelli. Ennyi.
2020. szept. 8. 11:03
 18/36 anonim ***** válasza:

Igen zavar, és hogy mi?

A diszkrimináció!

Ha nő vesz fel férfi ruhát azt színte támogatják , bíztatják.

Ha viszont férfi nőit azt már sértegeti pár patkány.

Így érthető hogy mi zavar..?

Na ebben van igazam, hogy számomra feltűnt a részrehajlás, neked meg nem!

Tehát akkor ez így rendben is volna részedről?

2020. szept. 8. 11:09
 19/36 anonim ***** válasza:

Amúy ilyen ruhát sok fiú hord, farmer kapucnis felső.

Vagy szerinted ez női szerelés?

2020. szept. 8. 11:11
 20/36 anonim ***** válasza:
Elég nőiesnek látom azt, ami a képen van. Inkább, minthogy kirakja mindenét. Miért, szerinted földig érő szoknyában és magassarkúban kéne járkálnia az utcán vagy a suliban? Ami kicsit sem kényelmes. Farmer és kapucnis felső... Elég nagy általánosítás, mert rengetek fajta van belőlük. Egyaránt hordhatják nők és férfiak is. Azt meg, hogy mit mond "pár patkány", nem értem, miért kell felvenni.
2020. szept. 8. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!