Baj ha egy lány nem öltözik kimondottan nőiesen?
Szóval általában nadrágot hordok (vagy fekete vagy farmer színűt), hozza meg vagy rövidujjú pólót vagy egy pulcsit az időjárástól függően. A magassarkúakat sem szeretem, inkább sima sportcipő vagy bakancs. Tudom, nagyon snassz, de nem érzem magam jól a nőies darabokban. Oké, van pár felsőm ami csajos, tehát csipkés, állatmintás, kivágott stb, de nem vagyok egy szoknyás cicabab típus. Ez gond lehet a pasiknál? Idén kezdek új sulit és szeretnék jó benyomást kelteni.
Kb ilyesmi szetteket hordok:
Dehogy baj. Szinte minden esetben jobban bejön egy laza ing, mint valami feszülős top vagy valami. Bár ez én vagyok. Nekem bejön a kócos haj, laza ruhák.
Néha nekem is bejön a szűk, de azt felejtsd el hogy *baj* ha nem úgy öltözöl. Azt veszel fel amit akarsz.
18/F
Szerintem semmi gond nincs vele. Bár nagyon nem az én stílusom (a feszülős és kivágott ruhák sem). De lányként mondom, hogyha ilyen ruhákat hordasz (még egyszer: semmi gondom nincs vele), akkor a nadrágot ne húzd fel annyira, mint a linkelt képeken. Nem szép. Közönséges. Szerintem visszataszító amikor a lányok minden alsóbb testrésze látszik, a nyakig húzott farmerek miatt. Plusz a bő pulcsit egy kicsit sem szabad betűrni a nadrágba.
Minden ruha lehet nőies, csak a viselőjétől függ.😊
Igen baj!
Ha egy férfitól is elvárják itt sokan hogy mindég férfiasan öltözködjön akkor egy nőtől is elvárható a folytonos nőiesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!