Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj ha egy lány nem öltözik...

Baj ha egy lány nem öltözik kimondottan nőiesen?

Figyelt kérdés

Szóval általában nadrágot hordok (vagy fekete vagy farmer színűt), hozza meg vagy rövidujjú pólót vagy egy pulcsit az időjárástól függően. A magassarkúakat sem szeretem, inkább sima sportcipő vagy bakancs. Tudom, nagyon snassz, de nem érzem magam jól a nőies darabokban. Oké, van pár felsőm ami csajos, tehát csipkés, állatmintás, kivágott stb, de nem vagyok egy szoknyás cicabab típus. Ez gond lehet a pasiknál? Idén kezdek új sulit és szeretnék jó benyomást kelteni.

Kb ilyesmi szetteket hordok:

[link]

[link]

2020. aug. 15. 15:25
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
10%
Elég faroklohasztóak a hasonló szettek.
2020. aug. 15. 15:39
 2/36 anonim ***** válasza:
95%
Ez most a trendi a divatos
2020. aug. 15. 15:48
 3/36 anonim ***** válasza:
7%

2.-nak.

Elég baj!

2020. aug. 15. 15:50
 4/36 anonim ***** válasza:
92%
Hát én is így öltözködöm több okból is... Ez amúgy egyébként is divatos mostanában, egy jól összeválasztott szett. Ha új iskolába mész ne az legyen az elsődleges célod, hogy mindenkinek megfelelj, magadat kell jól érezned a bőrödben még, ha ez faroklohasztó is (ahogy az egyes írta), ami amúgy szerintem egyáltalán nem igaz :)
2020. aug. 15. 16:15
 5/36 anonim válasza:
97%

Dehogy baj. Szinte minden esetben jobban bejön egy laza ing, mint valami feszülős top vagy valami. Bár ez én vagyok. Nekem bejön a kócos haj, laza ruhák.

Néha nekem is bejön a szűk, de azt felejtsd el hogy *baj* ha nem úgy öltözöl. Azt veszel fel amit akarsz.

18/F

2020. aug. 15. 16:26
 6/36 anonim válasza:
26%

Szerintem semmi gond nincs vele. Bár nagyon nem az én stílusom (a feszülős és kivágott ruhák sem). De lányként mondom, hogyha ilyen ruhákat hordasz (még egyszer: semmi gondom nincs vele), akkor a nadrágot ne húzd fel annyira, mint a linkelt képeken. Nem szép. Közönséges. Szerintem visszataszító amikor a lányok minden alsóbb testrésze látszik, a nyakig húzott farmerek miatt. Plusz a bő pulcsit egy kicsit sem szabad betűrni a nadrágba.

Minden ruha lehet nőies, csak a viselőjétől függ.😊

2020. aug. 15. 17:55
 7/36 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Néztem a képeket egyszer. Kétszer... Nem tudok rájönni, hogy mi a gond... :)))
2020. aug. 16. 15:57
 8/36 anonim ***** válasza:
Nekem aztán nem baj, maximum neki, ha nekem akarna tetszeni.
2020. aug. 16. 17:46
 9/36 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a lényeg az, hogy hordj azt, amit akarsz és ne érdekeljen más véleménye.
2020. aug. 16. 21:38
 10/36 anonim ***** válasza:
16%

Igen baj!

Ha egy férfitól is elvárják itt sokan hogy mindég férfiasan öltözködjön akkor egy nőtől is elvárható a folytonos nőiesség.

2020. aug. 19. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!