Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondottan tetszik nekem egy fiatalabb lány, mit tehetnék? (Bőven kifejtem)
Sziasztok!
18 éves fiú vagyok, végzős egy gimiben. Az egyik nyolcadikos lányt már egy ideje figyelem, tényleg tetszik. Szívesen megismerkednék vele. Nem, nem várnám el tőle, hogy az már egyből "több legyen köztünk".
Ma tesi órán játszottunk az osztálytársaimmal, és a tanárral odajött, hogy csatlakozhat-e. Persze, hívtuk őt. Tök jó volt őt látni, és játszani vele. Bár nem beszéltünk közben, a játékra koncentráltunk.
Tehát szívesen beszélgetnék vele, csak tartok tőle, hogy nem jönnék be neki.
Sajnos tudom magamról, hogy egy nehezebben barátkozós típus vagyok, főleg lányokkal valamiért.
Tudnátok valami ötletet adni? Azért írtam le ezt a tesi órás sztorit, mert talán ez egy jó alkalom valamit elkezdeni valahogyan.
Nagyon szépen megköszönöm, ha tud valaki segíteni!
Kedves első válaszoló!
Azért mert a korabeli (18 éves) lányok 20+ éves pasikkal járnak. (tisztelet a kivételnek, akik nincsenek sokan)
Én a helyedben elhívnám randira. Legyél férfi! Ha nemet mond, akkor is tisztelni fog, mert el merted hívni.
Tapasztalatból beszélek. Én eddig akárhány lányt hívtam el randira mind nagyon értékelte a bátorságot és azóta is kedvesek hozzám, azok is akik nemet mondtak.
Plusz el fogja mondani a lány ismerőseinek, hogy te ilyen kezdeményező pasi vagy, aki nem fél kimutatni az érzelmeit, vágyait és ebből nagyon sok jó származhat a jövőben.
Egy beszélgetésben szerintem még nincs semmi ártalmas, nem feltétlen szükséges, hogy tetsszél neki. Viszont ha tetszel neki, később komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. :)
Nehogy letámadd egyből a randizással, azzal végleg elijesztenéd!
Ez aranyos.
Szerintem ha csak látni szoktad, akkor csak beszélgess vele előbb, vagy őszintén elmondhatod neki, ami ide leírtál, hogy szeretnéd megismerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!