A lányok többsége mért csak farmert és pólót hord?
Fiúként nincs sok opció az öltözködésre. Nadrág + póló/ing és ennyi.
A nőknek annyival több lehetőségük van. Szabás mintában, anyagban, színben, ékszerekben, stb. és mégis a lányok 80%-a pólót hord farmer nadrággal. Miért?
Nem mintha ez olyan eget rengető probléma lenne de nálam egy óriási előny ha egy nő olyan ruhát hord amit én fiúként nem viselhetnék.
Egyszerűen nem tudom nem megbámulni az ilyen lányokat.
Idézem a 3-as válaszom elejéből: "Az öltözködést befolyásolhatja az éppen aktuális sztárdivat, boltok kínálatai.."
Tehát ezért hord a legtöbb nő nadrágot, mert 1. több a ruhaboltokban a rövidnadrág mint a szoknya. Az más kérdés, hogy kinek mi a kényelmes, meg ugye befolyásoló tényező az is, hogy hova veszi fel az ember az adott ruhadarabot. Egy kirándulásra persze, hogy kényelmesebb egy nadrág, viszont egy szimpla hétköznapi nyári sétára a szoknya is teljesen kényelmes.
21-es.
Jó, és? Volt egy hasznos mondat a válaszodban, ezen felül már csak a saját szoknya-szeretetedről beszéltél.
41%-os a válaszod - kb fele-fele arányban hasznos, mint nem hasznos. Mi a probléma?
Igen, volt benne egy fél mondat hogy szerinted (kívülállóként) mi az oka a jelenségnek. Határeset. :)
"egy szimpla hétköznapi nyári sétára a szoknya is teljesen kényelmes" - már akinek.....
25.
Te egy igazi csinos jó érzékekkel rendelkező nő lehetsz, és azoknak akik eme képességekkel nincsenek megáldva csupán irigyek.
Ne foglalkozz velük, ahogy írták előttem is rajtuk már nem lehet segíteni nem fognak változtatni a ruházatukon,tramplin fognak meghalni.
Hagyjuk mar ezt, famer polo komboval is lehet nőies, szexinek lenni. Nem csak szoknyaval lehet elérni 😃 egyebkent mindenkinek sajat ízlése az, hogy oltozkodik ebbe beleszólni alpári bunko dolog.
Orul szerintem mindegyik csaj es en is, hogy a te feleséged mindig kirittyenti magat de sok lánynak nem mindig van ehhez kedve pláne koran reggel.
Amelyik ferfi csak ezt nézi egy noben, es nem tudja elfogadni azokat amiket leírtam az menjen a fenébe es meg nagyon finoman fogalmaztam.
Kislányok? Középkorú nők is felveszik a farmer polo kombót, istenien lehet kinézni ezekben is.
27!
Te ne női szemmel ítéld meg mi néz ki jól egy nőn!!
Én is úgy öltözök ahogyan a feleségemnek tetszik, ez nem arról szól hogy csak azért kell a másik mert így vagy úgy öltözik, ez egy szívesség, egy gesztus amivel a kedvében akarunk járni a másiknak.
Ennyi erővel a szexhez sem kell felvenni szexi kiegészítőket mert nem azért vagyok a másikkal mert a bugyi jól mutat rajta, köszi de nem szeretem ha ez van rajtad mert én nem a ruhádért fekszej le veled, igaz?
Akkor a szexben sem lenne így gondolkozni.
Jézusom de butaságokat irkalsz ossze vissza, követni se lehet.
Noi szemmel is alkothatok velemenyt ugy gondolom, sok fiu barátom van egyébként akik ugyan igy gondoljak ahogy leírtam. Aki a ruhát nézi a parjan az egy felszínes alak, ha az utolso ember lenne a földön se kene ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!