A lányok többsége mért csak farmert és pólót hord?
Fiúként nincs sok opció az öltözködésre. Nadrág + póló/ing és ennyi.
A nőknek annyival több lehetőségük van. Szabás mintában, anyagban, színben, ékszerekben, stb. és mégis a lányok 80%-a pólót hord farmer nadrággal. Miért?
Nem mintha ez olyan eget rengető probléma lenne de nálam egy óriási előny ha egy nő olyan ruhát hord amit én fiúként nem viselhetnék.
Egyszerűen nem tudom nem megbámulni az ilyen lányokat.
Mert már eltüntek a NŐK, és ezek a kis meleg kinézetű talány lánynak kinéző igénytelenségek vannak helyettük akiknek nincs stílusa csak egymás majmolása.
Örülök hogy én még abban az időben ismertem meg a feleségem mikor a nők nőnek öltöztek és nem kisfiúnak...
Na, én meg nőként tök örülök ha minél több pasi áll hozzá így, kevesebben bámulnak és koslatnak utánam. Win-win. :)
Nem értem, hogy mi nem hasznos volt a válaszomban. Komolyan, annyira szánalmas ez a lepontozás. Esetleg valami indoklás? A saját véleményemet írtam le, kifejtettem, hogy én szoknyában jobban érzem magam, mint nadrágban. Ez ekkora baj? Senkit nem bántottam meg a kommentemmel, senkit nem provokáltam, akkor meg?
3-as válaszoló voltam
14-es. A válaszod nagyrészt saját vélemény volt. Az embereknek jogukban áll a véleményedet szeretni vagy nemtettszikelni.
És jöhetsz azzal, hogy dehát az értékelés a hasznosság szempontjából kell megközelíteni... ebből a szempontból meg pláne nem értem a felháborodásodat, mert ha belegondolsz, 1 darab ellenpélda nem "hasznos" az általánosságban feltett kérdésre.
Amúgy meg én nem aggódnék a 41%-al. (Ha észrevetted, nem is vannak 100%-os válaszok, tehát nem olyan egyértelmű, hogy a többségnek mi a véleménye).
Kérdező!
Belenyúltál a darázsfészekbe.
Ez kényes téma, a kislányokat nem szabad kritizálni, de ők megmondhatják nekünk hogyan is kell kinézni egy férfinek.
Továbbra is igénytelennek tartom a férfinek öltözött “nőket”, ez a blabla szöveg hogy nincs időm csupán félrebeszélés.
A feleségem dolgozik, nem eltartott, tehát ő is időre jár, de mégis van ideje úgy elkészülni magával ahogy azt egy valamire való nő teszi.
És! Nem csak ő az egyetlen hanem a kolléganői és az én kolléganőim is hasonlóan adnak a megjelenésre.
A mai kislányoknak a pökhendi nagy egójukon semmi nincs az égegyadta világon.
12.
Legalább neked nem kell erősíteni az önbizalmad azzal hogy egy férfi megelégedettséggel fordul utánnad, így csupán csak át néznek rajtad. Win-win. :))
A 13-ról meg csak annyit írnék, hogy ő hozza a mai fejlettlen kislányok szintjét..
16-os
én nem mondom meg egy férfinak, hogy hogy nézzen ki, ezért elvárom, hogy ő se mondja meg. nem érdekelnek a normák, mert ha nem érzem jól magam valamiben, nem fogom felvenni azért, hogy az idősebb korosztály elégedett legyen. egy kalap alá lehet vonni minden ,,kislányt”, de hidd el, akik eddig is így öltöztek, ezután is így fognak. mi van, ha én fiúsabb vagyok? semmi. ha valakinek nem tetszik, nem néznek rám.
Én ugyan nem nyomtam a 3-as válaszodra semmit, de igazság szerint arra a kérdésre, hogy miért hord sok nő farmert, te leírtad, hogy te szeretsz szoknyát hordani. Ez miért lenne releváns itt? :)
(Engem nem zavar, ne érts félre, de technikailag tényleg "nem hasznos" a kérdés szempontjából.)
"12.
Legalább neked nem kell erősíteni az önbizalmad azzal hogy egy férfi megelégedettséggel fordul utánnad, így csupán csak át néznek rajtad."
Pontosan! Nem az utcán mászkáló idegen pasik bámészkodásából merítek önbizalmat.
Az pedig, mint írtam, pozitív számomra ha átnéznek rajtam.
A páromnak ki szoktam öltözni amúgy, de szerencsére ő nem foglalkozik ennyire a külsőségekkel, ő akkor is szeret ha csak farmer-tornacsuka van rajtam. :)
Nekem az a fontos, hogy a párom boldog legyen, én jól érezzem magam a bőrömben a mindennapok során. Ez teljesül, ha emiatt nem tetszek néhány nálam idősebb, konzervatív férfinak, annak csak örülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!