A zokni szandál kombó miért gáz? Szerintem akik hordják, többség tudja, hogy gáz, de miért hordják ennek ellenére is?
Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 15:31
2/10 anonim válasza:
Vannak olyan emberek akiknek izzad a lábuk, ez egy betegség és emiatt kénytelen felvenni zoknit a szandálhoz hogy az valamennyire felszívja az izzadást, a túlzott izzadás jelentkezik tenyerén, hónaljban illetve lábon. Ami nagyon kellemetlen.
3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem is praktikus lehet, mert a cipő ugye meleg, a szandálba meg nem izzad így bele a láb, és nem is lesz koszos a zokni miatt.
2019. júl. 7. 15:40
4/10 anonim válasza:
Kidörzsöli a lábam a szandál anélkül. Különösen túraszandál esetén kell, ha tényleg túrázni megyek benne. Annyira nem érdekel, hogy ki mit gondol. Akinek nem tetszik, ne nézze.
5/10 anonim válasza:
A legnagyobb hülyeségnek tartom, amikor közfelkiáltásra bemondják valamire, hogy "gáz".
6/10 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, és még annyit fűznék hozzá, hogy aki így hordja és tudja azért viseli így mert leszharja azt amit anno egy fhasz kitalált hogy gáz zoknival.
7/10 anonim válasza:
Én is a lábkidörzsölés elkerülése miatt húztam hozzá zoknit. Az értelmes indok nélkül hápogó emberek pedig magukról állítanak ki bizonyítványt.
8/10 anonim válasza:
Egy facebookos cikknél látszik, kik szerint gáz. Csak nők röhögtek ezen, valamelyiknek még a zokni nélküli szandál is "gáz" férfiak lábán.
Az ilyeneknek valószínű fszfóbiájuk van.
9/10 anonim válasza:
Pl. a horgász azért veszi fel a zoknit, hogy ne csússzon a szandálba a lába a vízparton...
10/10 anonim válasza:
Nem gáz, de magamon nem tetszik, én csak mezítláb hordom. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!