A romák többség miért nem tud viselkedni? Tisztelet a kivételnek.
Megyünk be egy plázába én utánuk, valószínű csőtörés volt, mert szennyvízszag volt.
Erre hátra fordul a faszi és közli nekem, "kinyitottad a szádat, onnan jön a szag?". Az "Asszony" meg röhög rajta. Mind a kettő olyan lepukkant volt.
De nem az első eset, egyzserűen ezekben semmi norma, viselkedés kultúra nincs.
Természetesen nem mindig, de 90 %-ban ők csinálják ezt.
A legtöbb cigány szó szerint állati ösztönlény szinten van.
Oda szarnak maguk alá, meglopják azt, akitől enni kapnak, meghágják a saját családtagjaikat.
Ehhez képest a Te példád nagyon nagyon enyhe és kúltúrált.
Én még eddig nem láttam kivételt.
Onnan, ahonnan ők jönnek, ez a normális. Evolúviós zsákutca, valahol megkeredtek az emberré válás folyamatának az elején.
És mivel az emberek 90%-a tart tőlük, így nyilván nagy pofájuk van.
Én nem vagyok álszent, találkoztam sokkal a volt munkahelyeimen is és az utcán is, nem találkoztam normálissal és nyiltan felvállalom, hogy nem is alkalmaznék soha romát. Igen, magyarok között is van hülye meg gyilkos, de amíg ott 100 emberből 1, addig a romáknál 100-ból 99.
Engem a lomtalanításnál álltak körbe 4-en, nő létemre, a házamtól pár méterre. Vittem ki 1 zsák lomot és egy kis vasat és nekiálltak beszólogatni, meg jöttek oda hozzám. Szerencsére nem vagyok egy elveszett, nyíltan megmondtam neki, hogy átb.szom rajtuk a vasrudat ha nem szállnak le rólam.
Akkor 3 visszalépett (nem gondolom hogy megijedtek, csak nem akartak konfliktust).
Viszont az egyik továbbra is magyarázott, hogy próbáljam meg. A barom persze nem tudta, hogy a kapum nyitva maradt, így csak szólnom kellett a "kiskutyámnak", akinek a megjelenése elég volt ahhoz, hogy befogja a pofáját.
Utálom mindegyiket, nekem ne mondja senki, hogy van köztük normális, mert egyet sem láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!