Miért rühellik olyan sokan azt, mikor egy ember zokniszandálban van?
A szandál nyitott, a zokni zárt... Kiüti egymást a kettő. Ez a kettő közötti szöges ellentét, illetve a kettő kombinálásának rendkívül rossz vizuális megjelenése az, ami a visszatetszést okozza.
De ugyanezt lehet elérni rendkívül rossz színpárosításokkal (barna-zöld), (bordó-kék) is például. Mert azok sem illenek őssze, akár a szandál és a zokni.
Pedig én szeretem a barna-zöld kombót. :(
Akkor max. csodabogár leszek... :)
Az emberek sok mindent rühelnek, ez olyan piti dolog, hogy csak a hülye foglalkozik vele. Vannak elég zárt szandálok amibe gondolom törné a lábát mezítláb.
Ettől sokkal nevetségesebb szoknyát sportcipővel hordani, vagy sportcipő nylonharisnyával.
Én néha szoktam hordani, ha a zárt cipő meleg, de a mezítlábas szandi hideg, akkor pont jó. És szerintem praktikus is, mert én pl. utálom, amikor beleizzad a szandiba a meztelen lábam. Kisebb utakra, pl. piacra lemenni jó, más helyre nem nagyon "merem" felvenni, mert mindenki szerint ciki. Én meg megalkuvó vagyok :D
31/nő
Nekem meg talán érzékeny a bőröm a lábamon, mert még a legpuhább szattyánbőr szandálban is vízhólyagos leszek, ha nem veszek pamut zoknit. De van szép vékony cérnazoknim is, fehér is, meg színes is, és a szárát körbehorgoltam csipkésre.
És férfinak is lehet érzékeny a bőre, hogy zoknit hordjon szandálhoz. Bár nekik van zárt orrú szandál is, ahhoz biztos nem baj a zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!