Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok többsége mért csak...

A lányok többsége mért csak farmert és pólót hord?

Figyelt kérdés

Fiúként nincs sok opció az öltözködésre. Nadrág + póló/ing és ennyi.

A nőknek annyival több lehetőségük van. Szabás mintában, anyagban, színben, ékszerekben, stb. és mégis a lányok 80%-a pólót hord farmer nadrággal. Miért?

Nem mintha ez olyan eget rengető probléma lenne de nálam egy óriási előny ha egy nő olyan ruhát hord amit én fiúként nem viselhetnék.

Egyszerűen nem tudom nem megbámulni az ilyen lányokat.

2020. júl. 21. 15:27
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
94%
Leszarjuk, mi előny nálad.
2020. júl. 21. 15:28
 2/39 anonim ***** válasza:
98%
Mert nekik az a kényelmes, mert nekik az tetszik. Nem mindenki másnak öltözködik, sokan saját maguknak. Én is sokszor farmert és pólót hordok, mert én abban érzem jól magam.
2020. júl. 21. 15:34
 3/39 anonim ***** válasza:
37%

Az öltözködést befolyásolhatja az éppen aktuális sztárdivat, boltok kínálatai..

Most már egyre kevesebb nő/lány hord szoknyát. Nekem még mindig a szoknya a kedvencem, valami cuki kis vállpántos felsővel. Farmernaciba sose éreztem magam olyan jól, mint szoknyában. De ez csak én vagyok.

2020. júl. 21. 15:49
 4/39 anonim ***** válasza:
99%

Nálam három fő oka van:

- kényelmes, jól érzem magam benne

- nekem tetszik

- talán kevésbé érdeklem így a pasikat, kevésbé bámulnak :)

26N

2020. júl. 21. 15:51
 5/39 anonim ***** válasza:
0%
viccből
2020. júl. 21. 15:57
 6/39 anonim ***** válasza:
92%
Én azért ezt veszem fel általában (sőt, általában fekete nadrág és fekete póló), mert nem vesz egy fél órát a napomból, hogy kigondoljam mit vegyek fel.
2020. júl. 21. 17:11
 7/39 anonim ***** válasza:
0%

A sok kemikália ami genetikai módosulást okoz nőknél, hogy ennyire nincs igényük nőiesen öltözni. És sok női divattervező lesbikus, akik nem akarnak hagyományos női outfiteket.

Na jó, ez amolyan szurkálás volt, mert a hasonló férfi kérdéseknél pár éve ilyent is lehetett olvasni, ha vki nem átlagos férfias ruhákat akart hordani.

2020. júl. 21. 18:02
 8/39 anonim válasza:
88%
mert....ebben érezzük jól magunkat. na meg mert nem érdekel minket, hogy mi előny nálad. amúgy sem szeretem a szoknyákat, meg ilyeneket
2020. júl. 21. 19:01
 9/39 anonim ***** válasza:
42%
Harisnyás férfi nem akarsz el takarodni már az anyadba?😂
2020. júl. 21. 22:37
 10/39 anonim ***** válasza:
91%
Mert nekünk is 24 órából áll egy nap? Egy nem átlagos outfit kigondolása több időt felvet, elég az, hogy a hajamat rendbetegyem, esetleg sminkeljek és ranézzek a kezemre, körmömre indulás előtt, nem mindig van időm a szekrény előtt álldogálni és kreatívodni.
2020. júl. 22. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!