Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek s lányok . A párotok...

Hölgyek s lányok . A párotok kedvéért öltöznétek úgy , ahogyan ő szeretné ?

Figyelt kérdés
Ha a párotok azt akarná , hogy húzzatok fel csinos haspólót , alá egy extra mini szoknyát a mini szoknya alá pedig egy könnyed tanga bugyit , valamint magas sarkú cipőt s így menjetek ki az utcára s így közlekedjetek , megtennétek a kedvükért ?

2020. jún. 12. 01:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nehogy aztan veletlen a bokorba is bevigyek, ha nem figyelsz.. sose ertettem aki hagyja a nojenek hogy rib@.nckodjon, sot megkeri ra..
2020. aug. 9. 14:14
 22/23 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva , senki sem tökéletes . Én egyébként erőltetni , nem erőltetem neki , csak mondtam , hogy jól nézne ki hasonló öltözékben , meg nekem nagyon tetszene . Az megint más dolog , hogy a kedvemért öltözik így , de én nem várom el , hogy csak az én kedvemért tegyen így , tehát ha ő is szeretne így öltözködni , akkor tőlem nyugodtan megteheti , elvégre minek takargatni azt , ami gyönyörű ?... De ettől még nem válik valaki örömlánnyá , meg törvényszerű , hogy úton s út félen be fogják vinni a bokorba - stb ... Egyébként ha már itt tartunk , hány férfi vette el vajon a szüzességét a leendő feleségének ? A legtöbben , köztük én is , amikor megismerkedtem kedvesemmel , már túl volt néhány kapcsolaton , de nekem nem ez számít , hanem a jelen ! Na meg aztán , amelyik nő félrelép , az a nő minden bizonnyal , nem kapja meg otthon azt , amire igazán szüksége van ! Ez érvényes ugyanakkor a férfiakra is . De ha még is bevinné valaki a kedvesemet a bokorba , akkor is előbb megbeszélném vele a miérteket , aztán még az is lehet , hogy folytatnám vele tovább , csak nagyobb odafigyelést biztosítanék számára , hogy jól érezze magát velem és ne másnál keresse azt , amit tőlem nem kap meg ...
2020. aug. 9. 14:44
 23/23 anonim ***** válasza:
A párom többek között azért is szeret, mert nem hordok ilyen tucat barbibaba cuccokat.
2020. dec. 12. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!