Ti milyen szuperhősnek öltöznétek? (L)
Figyelt kérdés
Pénteken lesz egy beöltözős buli az osztályban, aminek a témája a szuperhősök. Csak ma tudtuk meg, tehát eléggé sürgős lenne. Tudtok olyan lány szuperhőst, akinek egyszerű elkészíteni a jelmezét (otthon) és mégis ismert? Nem vagyok valami jó ebben a témában, tehát most tényleg elférne egy kis segítség. A neten nézegettem, de őszintén szólva nem tudok ránézésre dönteni... Előre is köszi a válaszokat!
14/L
2016. márc. 30. 14:39
2/8 anonim válasza:
Catwoman :D igaz,ő gonosz xd
itt találsz még női szuperhősöket : [link]
3/8 anonim válasza:
1.-aztaa,egyre gondolunk 2. voltam :D
4/8 anonim válasza:
Supergirl, Starfire, Raven, Wonder Woman, Batgirl, Batwoman, Huntress, Black Canary, Donna Troy, Zatanna
Black Widow, Scarlet Witch, Storm, Jean Grey, Gamora, Elektra
5/8 anonim válasza:
Harley Quinn. Bár ő se szuperhős :D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :) Raven, Black Widow és Batgirl tetszenek eddig a legjobban. Ezek közül fogok választani. De attól még írhattok
2016. márc. 30. 16:39
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem szuperhős (csak nekem az); én Peggy Carternek :) ( Carter ügynök - Marvel képregények )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!