Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltöznétek fel az első...

Hogyan öltöznétek fel az első randira?

Figyelt kérdés

Tegyük fel ,hogy egy szimpatikus srác/csaj elhívott egy teraszos kávézóba később sétára. Mit viselnétek? Tudom ,hogy ez egyénfüggő de érdekelnének a véleményeitek.

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!:)

2017. máj. 19. 13:18
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Én kávézóba egyáltalán nem öltöznék ki jobban, mint máskor. Azt viselném, amit egy jobb hétköznapon, max csinosabb cipővel vagy jobb kiegészítőkkel.
2017. máj. 19. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Csinosat, de olyat ami nem áll messze a hétköznapi öltözködésemtől. Most jó időben szoknya jó választás, nem túl nyárias egyberuha is. De ha még nem akarsz így nekivetkőzni egy csinosabb felső is elég. A lényeg, hogy mikor tükörbe nézel azt gondold, hmm ma kitettem magamért de még én vagyok :)
2017. máj. 19. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
2%

Eloszor is , olyan nem letezik, hogy csaj valahova elhiv!

Tehat maradjunk annyiban, hogy En startolok egy lanyra es eljutunk addig , hogy randit beszeljunk meg legkozelebbre.

En fekete borcipobe es fekete nadragba esetleg grafitszurke vagy sotetkek ingbe mennek ha elegansan szeretnek, viszont ha sportosabb lejerebb stilust akarnek akkor kozepkek farmer egy sotetzold vagy kek esetleg fekete poloval amin legyen felirat mert akkor nem snassz es egy sportcipo.

2017. máj. 19. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmi extra: farmer + póló, persze mindkettő a szebbik fajtából. Ki akarok azért nézni valahogy, de nem esek át a ló túloldalára. Azaz nem fogok betűrt, rövid ujjú ingben-nyakkendőben parádézni, mint valami szerencsétlen "anyucipicifia".

23/F

2017. máj. 19. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Utolso! Az nem anyucipicifia, hanem friss diplomas egyetemista a puhanyok kozul akik azt sem tudjak mi az a korkiszuro es mikor alkalmazzak.
2017. máj. 20. 12:25
 6/6 jpeter1 ***** válasza:
A párom nagyon vékony,kislànyos alkatú. Ő az első randinkon is ilyen stílusba öltözött. Bokáig érő kétfonatos copfokkal és rakott fekete minibe jött. Nagy bájos volt. Azóta is együtt vagyunk.
2021. szept. 16. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!