Hölgyek s lányok . A párotok kedvéért öltöznétek úgy , ahogyan ő szeretné ?
Figyelt kérdés
Ha a párotok azt akarná , hogy húzzatok fel csinos haspólót , alá egy extra mini szoknyát a mini szoknya alá pedig egy könnyed tanga bugyit , valamint magas sarkú cipőt s így menjetek ki az utcára s így közlekedjetek , megtennétek a kedvükért ?2020. jún. 12. 01:44
11/23 anonim válasza:
nem, nagyjából tízéves korom óta én döntöm el, mit veszek fel, nincs szükségem senkire aki kiválogatja az aznapi szettemet. felnőtt nő vagyok nem ötéves gyerek.
12/23 anonim válasza:
Kizárt, hogy ilyen közönségesen öltözködjek. Mondjuk egy ilyen emberrel valszeg el se jutunk odáig, hogy összejöjjünk, én randikra se öltözöm másképp, mint általában, így hamar kiderülne, hogy nem egymást keressük.
13/23 anonim válasza:
Normális férfi nem akarná így járatni a barátnőjét utcán, szóval eleve nem is jósolnék nagy jövőt egy ilyen párkapcsolatnak.
Miniszoknyát alapból is hordok, mert szeretem a lábaimat mutatni. Haspólót nem vennék, mert zavar, ha kilóg a derekam.
Annak meg nincs is jelentősége, hogy az utcára tanga bugyit vagy más fehérneműt veszek-e, mivel úgysem látszik :P De a tanga alapból a kizárt kategória, mivel kényelmetlen és xar.
Ettől eltekintve viszont természetesen érdekelne a párom véleménye a ruháimról, szóval némi kompromisszumra hajlandó lennék a kedvéért. De csak olyasmit veszek fel, ami szerintem is jól néz ki és jól érzem magamat benne.
14/23 Metionin válasza:
Nem. Nincs is ilyen ruhám, másrészt meg senki nem szólhat bele, hogy mi van rajtam.
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat . Ami azt illeti , nekem tetszene ha párom néha így öltözne , persze ő sem érzi jól magát hasonló ruhákban , ezért én sem erőltetem neki , végül is nem az a lényeg , hanem az érzelmek s szeretett - stb ...
2020. jún. 12. 23:52
16/23 anonim válasza:
De miert akarod hogy mindenki lassan igy az utcan, az nem eleg ha a negy fal kozt felvenne neked?
18/23 anonim válasza:
Mért akarod kurvának öltöztetni a barátnőd?
19/23 A kérdező kommentje:
Azért , mert szeretném , hogy jól megnézzék és én pedig büszke lehessek rá , hogy bizony , neki én vagyok a párja ...
2020. aug. 9. 12:28
20/23 anonim válasza:
Kicsit se beteges a hozzáállásod...🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!