Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek s lányok . A párotok...

Hölgyek s lányok . A párotok kedvéért öltöznétek úgy , ahogyan ő szeretné ?

Figyelt kérdés
Ha a párotok azt akarná , hogy húzzatok fel csinos haspólót , alá egy extra mini szoknyát a mini szoknya alá pedig egy könnyed tanga bugyit , valamint magas sarkú cipőt s így menjetek ki az utcára s így közlekedjetek , megtennétek a kedvükért ?

2020. jún. 12. 01:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
nem, nagyjából tízéves korom óta én döntöm el, mit veszek fel, nincs szükségem senkire aki kiválogatja az aznapi szettemet. felnőtt nő vagyok nem ötéves gyerek.
2020. jún. 12. 10:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy ilyen közönségesen öltözködjek. Mondjuk egy ilyen emberrel valszeg el se jutunk odáig, hogy összejöjjünk, én randikra se öltözöm másképp, mint általában, így hamar kiderülne, hogy nem egymást keressük.
2020. jún. 12. 10:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Normális férfi nem akarná így járatni a barátnőjét utcán, szóval eleve nem is jósolnék nagy jövőt egy ilyen párkapcsolatnak.

Miniszoknyát alapból is hordok, mert szeretem a lábaimat mutatni. Haspólót nem vennék, mert zavar, ha kilóg a derekam.

Annak meg nincs is jelentősége, hogy az utcára tanga bugyit vagy más fehérneműt veszek-e, mivel úgysem látszik :P De a tanga alapból a kizárt kategória, mivel kényelmetlen és xar.

Ettől eltekintve viszont természetesen érdekelne a párom véleménye a ruháimról, szóval némi kompromisszumra hajlandó lennék a kedvéért. De csak olyasmit veszek fel, ami szerintem is jól néz ki és jól érzem magamat benne.

2020. jún. 12. 12:31
 14/23 Metionin ***** válasza:
76%
Nem. Nincs is ilyen ruhám, másrészt meg senki nem szólhat bele, hogy mi van rajtam.
2020. jún. 12. 14:48
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat . Ami azt illeti , nekem tetszene ha párom néha így öltözne , persze ő sem érzi jól magát hasonló ruhákban , ezért én sem erőltetem neki , végül is nem az a lényeg , hanem az érzelmek s szeretett - stb ...
2020. jún. 12. 23:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
De miert akarod hogy mindenki lassan igy az utcan, az nem eleg ha a negy fal kozt felvenne neked?
2020. jún. 13. 02:51
 17/23 anonim ***** válasza:
lassa*
2020. jún. 13. 02:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Mért akarod kurvának öltöztetni a barátnőd?
2020. aug. 9. 09:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Azért , mert szeretném , hogy jól megnézzék és én pedig büszke lehessek rá , hogy bizony , neki én vagyok a párja ...
2020. aug. 9. 12:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Kicsit se beteges a hozzáállásod...🙄
2020. aug. 9. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!