Hogy öltöznétek télen, ha a nap során kellene nagyon hideg és nagyon meleg helyen is lennetek?
Nem tudom, hogy öltözhetnék fel, hogy ne fagyjak meg télen mikor munkába megyek-jövök.
Ha csak "sima" öltözéket veszek, akkor teljesen áthűlök gyaloglás közben.
Ha viszont veszek plusz aláöltözetet, akkor a buszon rendesen rosszul leszek & nagyon megizzadok, és utána csak még jobban fázok miután leszálltam.
("Sima öltözet" = bélelt bakancs, farmernadrág, póló + pulcsi, sál, bélelt télikabát)
Már teljesen rosszul vagyok a gondolattól, hogy ki kell mennem a szabad ég alá, mert az egyenlő a fagyoskodással számomra.
Mit vegyek fel, hogy ne fázzak át minden nap többször?
Nekem nem kell aláöltöző kint, pedig fázós vagyok. Mennyit kell kint lenned?
Felül öltözz rétegesen, azt bent le tudod venni. Húzhatsz hosszú ujjú pólót és arra pulcsi. Bent leveszel a pulcsit.
De ha nadrág alá kell aláöltöző, azt is le tudod venni bent. Ha nincs öltöző, akkor a mosdóban.
ha olyan helyen dolgozol, ahol belefér az elegnásabb casual viselet, akkor felülre alsópóló, ing, mellény, zakó, kabát, sál.
Maximálisan réteges. Hiába, a régiek nem voltak hülyék, amikor kitalálták a háromrészes öltönyt, nagyon is praktikus ilyen szempontból, csak a mai férfiak hiszik azt, hogy a póló a legnagyobb találmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!