Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti milyen gyakran viszitek...

Ti milyen gyakran viszitek kézben a ruhátokat? Kabát, pulcsi, téli meleg kendő. Ami nem fér a táskába és estére kell, nappal nem mikor sokkal melegebb van. Vagy pl ha bementek boltba ahol meleg van, nem kell.

Figyelt kérdés

2019. nov. 30. 16:29
 1/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Utálom, ha le van foglalva a kezem, utálok "cipekedni" meg cuccolni, így szinte sose, inkább viselem. Főleg annyiért, míg beszaladok egy boltba. Én vagyok az a gyökér a reptéren, aki 4 réteg ruhában, kabátba beöltözve vár a kapunyitásra :D
2019. nov. 30. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:
:) Én csak akkor tudom ezt megcsinálni ha előtte szerencsésen szétfagytam, és akkor éppen jólesik a boltban a meleg egy darabig. :) De pl ha gyalog megyek, akkor kimelegszek, főleg ha sietek. És ha még sokan is vannak, nem lehet hamar kijönni. Különben én is utálom kézben vinni a ruhát.
2019. nov. 30. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem kézben vinni. Ráhajtom a táskámra, és úgy viszem, úgy nem zavar.
2019. nov. 30. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Boltban inkább szenvedek.

Ha későbbi idő miatt viszek plusz cuccot olyan táskát választok amibe befér, vagy berakom egy vászonszatyorba és úgy viszem. Csak simán kézben tartani útban van. Vagy amit lehet a derekamra kötök.

2019. nov. 30. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Durvan ritkan. Mivel szinte soha nem hagyom el a lakast hatizsak nelkul ezert nem szukseges kezben cipelnem meleg cuccokat, csak belokom a hatizsakba.
2019. dec. 1. 01:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a kabátommal szoktam játszani.

Napközben kigombolva hordom, ha besietek valahová szintén, levenni a suliban szoktam, de ha nagyon fázom este, akkor összehúzom.

Sálat és sapit nem hordok, csak kesztyűt, azt meg bárhová be lehet dobni.

2019. dec. 1. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
soha. mindig úgy öltözködöm, hogy ez semmiképp se fordulhasson elő. egyszerűen nálam sem ez, se nejlonzakcskó, se esernyő, se ajándékostasak, se kulacs, se kávésbögre... ne legyen miközben megyek. időnként persze megfogom, de rövid ideig. nagyobb hátizsákom van általában.
2019. dec. 5. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Utálok bármit kézben vinni. Ezért is eleve kis hátizsákkal járok mindenhova. Ha nincs farkasordító hideg, akkor lightosabban öltözöm, mert úgyis rohanok és kimelegszem, a járműveken meg van fűtés.
2019. dec. 5. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!