Viselhetek turbánt, ha katolikus vallású vagyok? 17/L
Van egy youtuber csaj Jackie Aina, ő csinált a turbánokról, kendőkről egy videót egy Halina nevű muszlim modell lánnyal. Hajvédő viselet, nem vallási, ő is mondta, hogy bárki viselheti. Sok kenyai nő is hord ilyesmit, pedig az ország keresztény.
De a 3. válaszoló tájékozatlansága és előítélete egész jól reprezentálja a lehetséges reakciókat.
Ez nem turbán, csak egyfajta hajviselet kenővel. Az ilyen fejkendők nem kifejezetten vallási, hanem inkább kulturális eredetűek.
Én személy szerint nem hordanék olyan dolgokat, ami más kulturájához tatozik, és amihez nekem semmi közöm, főleg ha csak poénból, divatból csinálnám.
Egy csomó más típusú kendő viselet van, ami nem mások kultúrából gyökerezik, viselj olyanokat.
Egyébként meg nézz utána a google-ben a Tignon lawsnak és akkor majd rájössz, miért húzzák a nyugati fekete nők a szájukat, ha fehér lányok viselnek ilyen fejkendőket.
Bocsánat,hogy kijavítalak de a turbán az férfi viselet,de ha felveszed hát tedd meg legfeljebb megmosolyognak...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!