Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tönkre ment a harisnyám....

Tönkre ment a harisnyám. Levegyem, vagy hagyjam magamon?

Figyelt kérdés

Harisnya+szoknya kombóban jöttem, de felszaladt egy szem vagy nem tom, de most egy elég széles sávban ilyen félszétszakadt vagy nem tudom hogyan mondjam.

Le kellene vegyem mert így nagyon hülyén és prolisan néz ki, de meg/(fel)fázni sem szeretnék. Most mit csináljak?

(Még otthon sincs másik harisnyám, venni meg nincs lehetőségem😞)

2019. febr. 28. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Dobd le a texilt ;)

Persze le kene venni foleg ha látványos a hiba

2019. febr. 28. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Komolyan ilyen helyzetben nem tudod magad föl találni?!:(
2019. febr. 28. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Én nem venném le. Hideg van.

Egyébként hol vagy? Suliban, munkában ülni benne nem gáz.

Utcán már cikibb. De inkább egy felfutott szálú harisnyában mennék, mint csupasz lábakkal.

2019. febr. 28. 09:59
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 most suliban vagyok, de van delután programom és mégha csak egy 5-10cm-en is, de látszik, hogy szétvan jőve
2019. febr. 28. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Akkor most hagyd magadon. Délután meg meglátod, hogy milyen idő lesz.

Egyébként meg nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Bárkivel előfordulhat, hogy napközben kiszakad a harisnyája. Nyilván nem azt gondolják rólad, hogy direkt szakadt harisnyában indultál el otthonról :)

Suli után nem tudsz hazamenni átöltözni a program előtt?

2019. febr. 28. 10:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajna nem :/
2019. febr. 28. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
ugorj be utközben egy sparba/kinaiba/drogeriaba es vegyel egy ujat ha zavar.
2019. febr. 28. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
ha van nálad átlátszó körömlakk akkor kend meg gyorsan, én azt szoktam, és nem szalad tovább! :) hátha van valakinél, kérdezd meg
2019. febr. 28. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:

#3-as! Hol volt ma hideg?! 20 fok volt, valahol még több is. Ilyen időben azért neü hinném, hogy felfázna. Rajtam ma térdnadrág volt.

26/L

2019. febr. 28. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Végülis mire jutottál, levetted, vagy maradt rajtad?

Na, én pont ezért tartok a táskámban pót harisnyát, h ilyen helyzetre legyen megoldás. Engem is zavarna, h szakadt harisnyában vagyok, de még mindig jobb, mint felfázni. Úgyhogy, én a helyedben magamon hagytam volna, és mielőbb vettem volna valahol egy másikat.

Mondjuk azért az elég durva, h össz-vissz egy harisnyád van, azért néhány darab nem árt, ha lapul a szekrényedben. Hisz Te is nő vagy, és ebből kifolyólag bizonyos helyzetekben muszáj harisnyát húzni.

És még egy jó tanács a végére: ha nem tudsz vigyázni a harisnyádra, akkor ne feketét vegyél, hanem testszínűt. Sokkal kevésbé látszik meg rajta bármi, míg a feketén a legapróbb szálhúzódás is igen szembetűnő, sokkal problémásabb a fekete ilyen szempontból. Pl én fekete harisnyát szinte csak vastagból hordok, vékonyból nagyon ritkán.

31/n

2019. máj. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!