Azok a férfiak akik térdig érő nadrágot vesznek leggingsre azok ennyi erővel miért nem harisnyát vesznek alá?
Figyelt kérdés
Amiért aggódnak hogy mások nehogy meglássák így is úgy is el van takarva.2020. jún. 2. 09:00
31/34 anonim válasza:
jól elvagy magaddal tündibündi kérdező. Fenyegetőznimeg nem érdemes, mert nem tudod, kit fenyegetsz.
32/34 A kérdező kommentje:
31!
Most össze kéne zizzennem?
A sok sértegetőnek lehet mindent , én meg kussoljak...
Ez nem így működik barátom!
2020. jún. 11. 11:42
33/34 anonim válasza:
Én is úgy látom, hogy csak sportolók vannak ilyen cuccban. Biztosan a leggings anyagát tartják megfelelőnek. A nejlonharisnya lehet, hogy túl hűvös lenne, a vastagabb meg túl meleg.
Azonkívül egy női harisnya akár nejlon, akár nem, folyton lecsúszik. Bugyival lehet csak fixálni. Dupla bugyi. Egy alá nyilván, egy fölé, így nem csúszkál. De most ezzel egy pasi nem fog szórakozni, hogy két rövidgatya. Főleg, ha sportol. Csak még jobban megizzadna.
34/34 anonim válasza:
Kedves kérdező, megmondom én neked a tutit ! Tehát ! Alapból futónadrág fölé nem veszünk semmit ! Aki vesz, az baromi rosszul hordja ! Namost ! Ha harisnyát akarsz venni a futáshoz akkor azt úgy tudnád megtenni, hogy az alsógatya/bugyi látszana teljesen és az azért etikátlan, a futónadrágon át nem látszik. Persze a futónadrágot is mindenkinek kicsit hosszított felsővel illik viselni ! Ha úgy gondolod, hogy a felsőd takar eleget a harisnyához és úgy gondolod, hogy ugyanolyan kényelmes adott sporthoz, mint a futónaci, akkor nyugodtan hordjad, biztos azért nem hord harisnyát futáshoz, aki nem hord, mert szerinte a futónadrág kényelmesebb. PONT ! Próbáld ki, írj majd, hogy milyen volt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!